PIONIRI DOČEKUJU DRINU PRINCIP

Muška pionirska selekcija našeg kluba u subotu, 1. decembra, odigraće prvenstvenu utakmicu VI kola PKO Lige mladih u Brčkom protiv odgovarajuće selekcije KK Drina Princip iz Zvornika.

Naši pioniri u proteklom kolu doživjeli su poraz u Zvorniku od ekipe Zvornik Basket rezultatom 60:53 i trenutno su na na osmoj poziciji prvenstvene tabele sa skorom od 1 pobjede i 3 poraza, dok su gosti iz Zvornika proteklog vikenda bili slobodni i svoju utakmicu petog kola protiv 10. avgusta iz Vlasenice odigraće naknadno.

Drina Princip je trenutno petoplasirana ekipa prvenstva sa skorom od 2 pobjede i 2 poraza. Obe pobjede su upisali na domaćem terenu protiv ugljevičkog Rudara 2015 rezultatom 60:56 i Olimpa iz Šekovića nakon produžetka rezultatom 75:73. Poraženi su od Budućnosti u Bijeljini rezultatom 74:25 i gradskog rivala ekipe Zvornik Basket rezultatom 75:46.

Utakmica šestog kola između Lavova i Drine Princip igra se u subotu, 1. decembra 2018. godine u sportskoj sali Prve osnovne škole Ilićka u Brčkom sa početkom u 13:00h. Utakmicu sudi sudijski par iz Bijeljina Denis Begović i Drago Maksić, delegat meča Zoran Andrić, takođe iz Bijeljine.

Pored prevenstvene utakmice u konkurenciji pionira priliku da odmjere snage protiv vršnjaka iz Zvornika imaće i naša mini basket selekcija (2008/2009 godište). Utakmica je na rasporedu od 15:00h u sali Prve osnovne škole Ilićka u Brčkom.

SREĆNO LAVOVI!