U SUBOTU PRVENSTVENE UTAKMICE PROTIV MILIĆA

Muške selekcije predpionira i pionira i ženska kadetska selekcija našeg kluba u subotu, 15. decembra, odigraće prvenstvene utakmice u okviru osmog kola PKO Lige mladih u Brčkom protiv ekipe KK “Milići” iz Milića.

Naši pioniri u proteklom kolu doživjeli su poraz od Olimpa u Šekovićima i trenutno su na šestoj poziciji prvenstvene tabele sa skorom od 2 pobjede i 4 poraza, dok su gostujući košarkaši u proteklom kolu ostvarili prvu pobjedu u sedam odigranih utakmica ovogodišnje prvenstva, savladavši u Zvorniku ekipu Drina Princip rezultatom 58:61. 

Predpioniri su prethodnog vikenda bili slobodni, a u subotu ih očekuje izuzetno kvalitetan protivnik koji se trenutno nalazi na trećoj poziciji prvenstvene tabele sa skorom od tri pobjede i dva poraza. Naši predpioniri su trenutno četvrtoplasirani sa dvije pobjede i dva poraza. 

Treća utakmica dana donosi nam poslasticu za sve ljubitelje košarke. Naše Lavice, ženska pionirska selekcija debituje i u kadetskoj konkurenciji protiv daleko iskusnijih gošći iz Milića. Košarkašice iz Milića do sada su u ovogodišnjem prvenstvu odigrale jednu utakmicu i to na domaćem terenu protiv bijeljinske Budućnosti i upisale poraz rezultatom 31:45.

Utakmice osmog kola između Lavova i Milića igraju se u subotu, 15. decembra 2018. godine u sportskoj sali Prve osnovne škole Ilićka u Brčkom i to po sledećem rasporedu:

PREDPIONIRI 13:00

Predpioniri KK Lavovi Brčko – sezona 2018/2019

PIONIRI  14:30

Pioniri KK Lavovi Brčko – sezona 2018/2019

KADETKINJE 16:00

Kadetkinje KK Lavovi Brčko – sezona 2018/2019

Utakmice sudi sudijski par iz Bijeljine Denis Begović i Drago Maksić, delegat Zoran Andrić, takođe iz Bijeljine.

Pozivamo naše navijače i sve ljubitelje košarke da dođu i podrže naše mlade košarkaše i košarkašice u namjeri da ostvare nove pobjede koje će biti od ogromnog značaja u nastavku takmičenja. ULAZ SLOBODAN!

SREĆNO LAVOVI!!!