PIONIRKE I PIONIRI DOČEKUJU OLIMP

Muška i ženska pionirska selekcija našeg kluba u subotu, 16. marta, odigraće prvenstvene utakmice u okviru XVI kola PKO Lige mladih u Brčkom protiv vršnjaka iz KK Olimp Šekovići.

Naši pioniri koju su trenutno petoplasirana ekipa na prvenstvenoj tabeli sa dvije utakmice manje, prethodnog vikenda gostovali su u Zvorniku ekipi Drina Princip i ostvarili izuzetno ubjedljivu pobjedu rezultatom 31:76, dok su košarkaši Olimpa na domaćem parketu u Šekovićima poraženi od Zvornik Basketa rezultatom 58:79 i trenutno su pretposljednja ekipa na tabeli sa 14 osvojenih bodova.

U prvom dijelu prvenstva u okviru VII kola PKO Lige mladih naši Lavovi upisali su poraz protiv Olimpa u Šekovićima rezultatom 56:42.

Pionirke koje su već osigurale plasman na polufinalni turnir Prvenstva Republike Srpske dočekuju Olimp iz Šekovića, ekipu protiv koje su u prvom dijelu prvenstva u okviru VII kola PKO Lige mladih ostvarile najubjedljiviju pobjedu u prvenstvenim utakmicama za naš klub. Rezultat na kraju tog meča glasio je 21:106!

Utakmice XVI kola između Lavova i Olimpa igraju se u subotu, 16. marta, u sali Prve osnovne škole Ilićka u Brčkom i to po sledećem raspored:

PIONIRI 12:30

PIONIRKE 14:30

Utakmice sudi sudijski par iz Bijeljine: Drago Maksić i Branko Kačarević, delegat Dragan Obradović takođe iz Bijeljine.

SREĆNO LAVOVI I LAVICE!