KK Drina Princip – KK Lavovi

KK Drina Princip (U14M) 31 - 76 KK Lavovi (U14M)
09 mar 2019 - 11:00Gradska dvorana Zvornik :: 15. kolo Lige PKO Bijeljina, U14M
Pioniri Drine Princip i Lavova

Više nego dobra igra naših Lavova tokom čitavog meča rezultirala je na kraju jednom od najubjedljivijih pobjeda naše muške pionirske selekcije kada su u pitanju zvanične utakmice.

Serijom od 12:0 na samom otvaranju meča naši momci su stavili do znanja domaćim košarkašima da su u Zvornik došli sa jasnom namjerom da upišu nova dva boda i poprave plasman na tabeli.

Dosta bolja igra naših momaka nego u prvom meču istih rivala u prvom dijelu sezone rezultirala je velikom rezultatskom prednosšću već nakon prvih deset minuta (6:25). Izabranici trenera Aleksandra Bližnjakovića konstantno su tokom svih 40 minuta igre kontrolisali situaciju na terenu i rezultatsku prednost iz minuta u minut uvećavali za konačnih plus 45 razlike, pri čemu su svaku četvrtinu rezultatski riješili u svoju korist.

Svi igrači su dobili priliku da igraju, maksimalno iskoristivši minute u igri da se dodatno nametnu. Kao i na prethodnom meču protiv Drine Princip koji je odigran u Brčkom najefikasniji u našim redovima bio je kapiten Danijel Nedić sa 16 postignutih poena, a odlično su ga pratili Stefan Okilj 14, Bojan Karać 13 i Milica Đokić sa 12 postignutih poena.

Za odlične igre u predpionirskoj selekciji kao nagradu da debituje za pionirsku ekipu na ovom meču dobio je i Rastko Blažanović (2007). Iako se nije upisao u listu strelaca pokazao je da se u narednom periodu na njega može računati i da će svaku ukazanu priliku na pravi način iskoristiti.

Drina Princip – LAVOVI 31:76 (6:25, 7:12, 7:20, 11:19)

BRAVO MOMCI, BRAVO LAVOVI!!!

Pioniri KK Lavovi Brčko

Za Lavove na ovom meču nastupili su: Danijel Nedić 16, Bojan Karać 13, Stefan Okilj 14, Milica Đokić 12, Marko Šešlija 5, Aleksandar Đukić 6, Sergej Subotić 6, Viktor Cvjetinović 2, Jovan Tomić 1, Mihajlo Blažanović 1 i Rastko Blažanović.