WABA LIGA: LAVICE PUTUJU U ŠABAC

Košarkašice Lavova danas putuju u Šabac gdje ih (20.30 Šabačka gimnazija) očekuje meč 3. kola WABA Superlige protiv domaćina i predstavnika Srbije u ovom takmičenju ekipe Duga.

KK Lavovi Brčko

Lavice su pobjedom u Trebinju u okviru 12. kola, nastavile sa odličnim igrama u Prvenstvu Bosne i Hercegovine, a za utakmicu protiv Duge u okviru WABA lige trener Bližnjaković može da računa na sve košarkašice, a pred put u Šabac istako je:

“Očekuje nas duel protiv jedne izuzetno kvalitetne ekipe čiju okosnicu, kao i kod nas čine mlade košarkašice sa par iskusnih igračica. U dosadašnjem dijelu sezone su prikazale dosta visok nivo kvaliteta igre i u odbrani i u napada, tako da očekujemo jednu kvalitetnu i zanimljivu utakmicu u Šapcu. Raduje me podizanje kvaliteta igre moje ekipe iz utakmice u utakmicu i idemo u Šabac da odigramo najbolje što možemo u ovom momentu”.

Duel 3. kola WABA Superlige između Duge i Lavova igra se danas (srijeda, 25. januar), u dvorani Šabače gimnazije sa početkom u 20:30 časova.

Direktan prenos meča možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu WABA lige

SREĆNO LAVICE!

Nakon utakmice u Šapcu, naše Lavice očekuje utakmica 13. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine protiv Jedinstva iz Tuzle. Ta utakmica je na rasporedu u subotu, 28. januara sa početkom u 16:00 časova u dvorani Tehničke škole u Brčkom, a dva dana nakon toga, tačnije u ponedeljak 30. januara na istom mjestu slijedi duel 4. kola WABA Superlige protiv predstavnika Hrvatske, ekipe ŽKK Zagreb.