ČETVRTI TURNIR “KOŠARKA ZA PRIJATELJSTVO”

U subotu, 20. oktobra, u sportskoj dvorani u Dubravama, Brčko distrikt BiH, biće održan 4. po redu košarkaški turnir za pionire pod nazivom “Košarka za prijateljstvo“.

Košarkaški klub Lavovi i ove godine organizuje košarkaški turnira za mlađe kategorije pod nazivom “Košarka za prijateljstvo”.

Biće ovo četvrto po redu izdanje ovog turnira koji okuplja klubove koji su prepoznatljivi u radu sa mlađim uzrasnim kategorijama. U prvom izdanju turnira “Košarka za prijateljstvo” koji je održan 2015. godine trijumfovao je KK “Fenix Basket” iz Bijeljine, da bi u drugom izdanju 2016. godine najuspješniji bili predpioniri KK “Crvena zvezda” iz Beograda. Prošlogodišnji pobjednici su bili članovi našeg kluba.

Priliku da se ove godine bore za titulu i veliki prelazni pehar pored naših Lavova imaće i pioniri KK “Orlovik” iz Žepča i ŠK “Prvi koš” iz Viteza.

Turnir se ove godine održava u okviru kulturno sportske manifestacije “Frančeskovi dani”.

RASPORED UTAKMICA:

12:00h LAVOVI – Orlovik

14:00h Takmičenje u šutiranju trica

14:30h Orlovik – Prvi koš

16:30h LAVOVI – Prvi koš

18:30h Dodjela nagrada i priznanja.

Pored ekipnih priznanja biće uručena i pojednična priznanja i to: najbolji strelac, najkorisniji igrač turnira (MVP) i najbolja petorka turnira. Pored toga, biće održano i takmičenje u brzom šutiranju trica.

Ulaz na sve utakmice je besplatan i pozivamo sve ljubitelje košarke da posjete dvoranu u Dubravama i uživaju u košarkaškim vještinama košarkaša koji predstavljaju budućnost košarkaškog sporta na ovim prostorima.