DELUXE CC – NOVI PARTNER KK LAVOVI BRČKO

Košarkaški klub Lavovi Brčko s ponosom ističe činjenicu da je novi partner našeg kluba kompanija DeLuxe CC iz Brčkog!

DeLuxe-CC, BPO (Business process outsourcing) kompanija, osnovana je 2013. godine u Brčkom. Prepoznatljiv rad na polju inbound call-a, a pored Brčkog formirane su filijala u Derventi ali i u Banja Luci, koji i danas adekvatno predstavljaju centre djelovanja preduzeća.

Opis poslovanja koji se odnosi na usluge i preuzimanje poslovnih procesa klijenata, pomenute inbound projekte bazirane na kataloškoj prodaji, korisničkoj podršci, primanju narudžbi i obradi podataka, kroz poslovanje isključivo je vezan za njemačko govorno područje (D-A-CH).

Zdravim poslovnim odnosima, Deluxe-CC ističe se kao dugogodišnji komitent vodeće kompanije iz Njemačke, respektabilnog Klingel.de (Online Shop-a) koji je ostvaruje prodajom odjeće, nakita, namještaja, tehnike, kozmetike.

Sertifikat ISO 9001 je potvrda kvaliteta koju posjeduje kompanija Deluxe-CC, koja posjeduje i potvrdu o zadovoljenju svih kriterijuma međunarodnih standarda poslovanja, čime se dokazuje kvalitet menadžmenta kojeg tek očekuju projekti za nadmašivanje limita!

??????-?? ?
Brčko, Ive Andrića bb
Banja Luka, Vidovdanska 8
Derventa, Jovana Dučića bb
? info@de-luxecc.com
☎️ 066 620 525 i 066 724 150
Partnerstvo sa kompanijom De Luxe CC u velikoj mjeri će olakšati rad KK Lavovi Brčko u sezoni prepunoj izazova i sezoni koja već sada može dobiti epitet najuspješnije do sada za naš klub! S tim u vezi, ističemo veliku zahvalnost kompaniji De Luxe CC!