SARA ĐOKIĆ U KADETSKOJ REPREZENTACIJI SRBIJE

Kapiten naše pionirske selekcije i član kadetske, juniorske i seniorske selekcije Sara Đokić (2007) dobila je poziv Košarkaškog saveza Srbije i selektora Biljane Stanković za mini pripreme potencijalnih kadetskih reprezentativki Srbije koje će biti održane u Kragujevcu od 16-26. juna ove godine.

Sara Đokić je u sezoni 2021-2022. sa Lavovima osvojila titulu šampiona Republike Srpske u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, a uskoro je očekuju borbe za najviši plasman i u Prvenstvu Bosne i Hercegovine sa kadetskom i juniorskom selekcijom našeg kluba.

Takođe, sjajne nastupe imala je protekle sezone i u seniorskoj selekciji u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine, Kupa Bosne i Hercegovine i Kupa Republike Srpske.

Čestitamo našoj Sari i nadamo se da će izboriti svoje mjesto na konačnom spisku reprezentacije Srbije, koja će ovog ljeta, tačnije od 18-27. avgusta, nastupiti na Evropskom prvenstvu B divizije u Sarajevu.

Protivnici reprezentciji Srbije u grupi A biće odgovarajuće selekcije Bosne i Hercegovine, Holandije, Republike Irske i Sjeverne Makedonije.