TAMARA ŠARENAC POTPISALA PRVI PROFESIONALNI UGOVOR

Tamara Šarenac jedna od najtalentovanijih mladih košarkašica našeg kluba danas je potpisala svoj prvi profesionalni ugovor sa Košarkaškim klubom Lavovi. 

Tamara Šarenac

Tamara Šarenac je jedna od najtalentovanijih mladih košarkašica Lavova koja je prošla sve omladinske selekcije i već sada ima tri seniorske sezone za sobom u dresu našeg kluba. U prvoj sezoni (2020-2021) osvojila je šampionsku titulu u Prvenstvu Republike Srpske, dok je u omladinskim selekcijama dva puta osvajala juniorsku titulu šampiona Republike Srpske, kadetsku titulu šampiona Republike Srpske, juniorsku titulu šampiona Bosne i Hercegovine, te kadetsku titulu šampiona Bosne i Hercegovine.

Klub je nakon navršenog 18. rođendana odlučio ponuditi četvrogodišnju saradnju koju je talentovana košarkašica i prihvatila.

“Jako sam srećna što mi je klub ponudio prvi profesionalni ugovor i što ću svoju dalju košarkašku karijeru graditi u klubu u kojem sam napravila i svoje prve košarkaške korake. Lavove smatram svojom drugom kućom i daću sve od sebe da opravdam ukazano povjerenje i da zajedno nastavimo putevima uspjeha”, istakla je Tamara Šarenac prilikom potpisa ugovora.

Tamara Šarenac

“Prioritet KK Lavovi je da stvara mlade košarkašice iz sopstvenog omladinskog pogona koje će biti oslonac seniorske ekipe na domaćoj i međunarodnoj sceni. Potpis ugovora sa Tamarom Šarenac dolazi kao logičan slijed aktivnosti. Vrhunska ostvarenja u omladinskim selekcijama i trogodišnje iskustvo u seniorskoj košarci daju nam za pravo da Tamaru Šarenac vidimo kao budućnost našeg kluba”, rekao je predsjednik KK Lavovi Boško Vukadinović ovom prilikom.