PRVENSTVO BIH 4. KOLO: LAVICE DOČEKUJU SARAJEVSKI PLAY OFF

Košarkašice KK “Lavovi” Brčko odigraće u subotu, 28. oktobra, utakmicu četvrtog kola Prvenstva Bosne i Hercegovine protiv ekipe ŽKK “Play Off” iz Sarajeva.

KK Lavovi Brčko

Tri ubjedljive pobjede naših Lavica u tri uvodna kola Prvenstva Bosne i Hercegovine dovoljan su razlog da naši navijači sa velikim nestrpljenjem očekuje i sutrašnji duel i nastavak pobjedničke serije u domaćem šampionatu. U sutrašnjem matine terminu u dvorani Tehničke škole u Brčkom, naše Lavice će ugostiti ekipu Play Off iz Sarajeva, trostrukog prvaka Bosne i Hercegovine (2016. 2017. i 2022.).

U dosadašnjem odmjeravanju snaga dva kluba, odigrana su ukupno četiri meča. Prva dva duela, odigrana su u sezoni 2021-2022. i oba su pripala sarajevskim košarkašicama. Druga dva duela odigrana su tokom prethodne sezone, i oba su pripala našim Lavicama. Posljednji susret odigran je u februaru ove godine u Brčkom, uz slavlje naše ekipe rezultatom 92:60.

Utakmica četvrtog kola Prvenstva Bosne i Hercegovine i ukupno peti duel Lavova i Play Offa na programu je u subotu, 28. oktobra u dvorani Tehničke škole u Brčkom sa početkom u 13:00 časova.

Sudije ovog meča biće: Namik Fočo iz Sarajeva, te Danijel Papaz i Dejan Knežević iz Istočnog Sarajeva. Delegat meča biće Miodrag Ivanović iz Bijeljine.

Informacije o prodaji ulaznica za ovaj meč možete pronaći OVDE

SREĆNO LAVICE!