KK “LAVOVI” BRČKO POZIVA NA PREZENTACIJU MAXIMA CAMPA

U subotu, 13. februara, u sali Druge osnovne škole Brčko sa početkom od 19:00h, u organizaciji KK „Lavova“ Brčko u saradnji sa menadžmentom Maxima Campa, održaće se javna prezentacija Maxima Campa za 2016. godinu.

maxima-kamp1

Košarkaški klub „Lavovi“ Brčko poziva sve mlade košarkašice i košarkaše, roditelje, koji su zainteresovani za odlazak na Maxima Camp Zlatibor da prisustvuju prezentaciji koju će voditi menadžer kampa Slaviša Božović. Maxima Camp Zlatibor je jedan od najpoznatijih i najboljih košarkaških ljetnih kampova u Evropi, a posebna ističemo činjenicu da ovaj kamp predstavlja i vodi proslavljeni košarkaš Miroslav Pecarski.

Ko je Miroslav Pecarski?

Rođen je 21.03.1967. godine u Kikindi gde je započeo prve košarkaške korake.U svojoj dugoj i bogatoj karijeri igrao je za sve selekcije reprezentacije Jugoslavije. Sa kadetskom i juniorskom reprezentacijom bio je evropski i svjetski prvak u generaciji Divac, Đorđević, Rađa, Kukoč.

U Americi je igrao 4 godine, gdje je studirao i sa uspjehom diplomirao.

Evropsku karijeru je započeo igrajući za beogradski Partizan, gdje ga domaći navijači pamte po aktivnim zakucavanjima. Nakon Partizana igrao je za Aris, Panatinaikos, Panionios(Grčka), Polti Cantu (Italija), Cholet (Francuska) i Cabitel Hihon (Španija). Osvojio je prvenstvo Grčke, Kup Grčke, Kup Evrope, a sa Panatinaikosom je bio šampion Evrope.

maxima-kamp2

O kampu…

Košarkaški kamp MAXIMA smješten je u samom centru Zlatibora u odmaralištu ,,Sunčani breg“ koje je potpuno prilagođeno potrebama mladih sportista.

Luksuzno opremljen dnevni boravak sa TV ekranima na svakom koraku, prostrana trepezarija, kupatila u svakoj sobi i ljubazno osoblje doprinjelo je tome da “Sunčani breg” bude proglašen najboljim objektom te namjene. U košarkaški kamp MAXIMA svake godine dolaze igrači i treneri iz svih dijelova bivše Jugoslavije kao i iz inostranstva. Redovni polaznici kampa su igrači iz vodećih klubova i škola košarke iz Srbije, Crne Gore, BiH, Italije,
Nemačke, Kanade, Amerike, Finske, Švedske, Bugarske, Grčke, Slovenije i dr. Kamp MAXIMA odlikuje prije svega izuzetna atmosfera i druženje među igračima i trenerima i svi koji su bili na kampu rado se vraćaju kao stalni gosti.

Pet moderno opremljenih košarkaških terena je potpuno osvjetljeno reflektorima tako da je efekat treninga i utakmica doveden na najviši nivo. Pokriven teren, jedini takve vrste u regionu, omogućava održavanje treninga u svim vremenskim uslovima. Bezbjednost mladih košarkaša i efikasnost u trenažnom radu je maksimalna jer su svi tereni ograđeni i adekvatno obezbjeđeni.

Očekujemo da svojim dolaskom uveličate prezentaciju jednog od najkvalitetnije košarkaških kampova u Evropi.