PORAZI U TREĆEM KOLU

U okviru trećeg kola Lige za mlađe kategorije Područnog košarkaškog odbora (PKO) Bijeljina KSRS, pionirska, kadetska i juniorska selekcija juče su ugostile vršnjake iz KK “Bijeljina plus” iz Bijeljine.

Pioniri su odigrali utakmicu sa dva lica. Na samom startu gosti prave seriju 6:0 za vodstvo koje je u jednom trenutku bilo i plus 19 držali su do samog kraja utakmice. Naši Lavovi su fantastičnom borbenošću i požrtvovanjem uspjeli tokom treće četvrtine da se vrate iz velikog minusa i razliku spuste na samo minus dva ali nisu imali dovoljno, snage i koncentracije za potpuni preokret. Na kraju končanih 32:52 po četvrtinama (05:16, 08:10, 15:04, 04:22). Ovo je drugi poraz za naše mlade Lavove ali konačni rezultat ne prikazuje realan odnos snaga na terenu.

Za Lavove na ovom meču su nastupili: Vuk Jovanović 19, Nikolaj Cetić, Milica Đokić, Tamara Šarenac, Marko Šešlija, Sergej Subotić 3, Jovan Tomić, Bojan Karać 6, David Mićanović 1, Aleksandar Đukić, Luka Dragić 3 i Danijel Nedić.

Kadeti su nakon pobjede u prvom kolu protiv Rudara upisali ubjedljiv poraz protiv vršnjaka iz Bijeljine. Loša igra u odbrani sa dosta promašenih zicera u napadu i velikim brojem promašenih slobodnih bacanja i nisu mogli rezultirati bolje od konačnih 32:56 (08:07, 6:24, 08:13, 10:12). Nakon ovog kola kadeti imaju skor od jedne pobjede i jednog poraza.

Za Lavove na ovom meču su nastupili: Sanjin Sejdin 20, Siniša Ješić 1, Nihad Muharemović, Mahir Karahmetović, David Cetić, Adnan Karamujić 2, Aleksa Ivanović 1, Marko Stojanović, Mirnes Halilović 3, Svetozar Zarić 3, Nenad Spasojević 2 i Mihajlo Lakić.

Juniori su tek u trećem kolu odigrali prvu utakmicu ove sezone, i takođe, upisali poraz protiv vršnjaka iz Bijljine rezultatom 47:74 po četvrtinama (15:19, 08:23, 16:15, 08:17). Osim kapitena Filipa Pejičića na ovoj utakmici nije bilo više raspoloženih igrača da se jače suprostave izuzetno raspoloženim gostima.

Za Lavove na ovom meču su nastupili: Filip Pejičić 30, Edis Muslić, Sanjin Sejdin 1, Mirnes Halilović, Nenad Spasojević, Savo Marjanović, Vanja Šarenac 2, Uroš Ristić Stanković 3, Nedeljko Trifković 7, Predrag Ilić 2, Đurađ Kostić 2 i Dejan Vuković.

Čestitke gostima na fer i korektnoj igri i zasluženim pobjedama.

U narednom kolu pioniri, kadeti i juniori gostuju u Bijeljini našem bratskom klubu Fenix Basket.