TRI POBJEDE I PORAZ U ŠEKOVIĆIMA

U srijedu, 28. juna 2017. u Šekovićima muška pionirska, muška predpionirska, ženska pionirska i mješovita selekcija kadeta i juniora odigrale su prijateljske utakmice protiv svojih vršnjaka iz OKK “Olimp”.

Prvu utakmicu dana odigrala je kombinovana selekcija kadeta i juniora. Od samog početka moglo se naslutiti da će utakmica biti neizvjesna do samog kraja. Prva četvrtina je protekla u ravnopravnoj borbi na obe strane terena i rezultat ovog perioda igre govori tome u prilog (17:17). Tokom druge četvrtine dosta bolja igra LAVOVA što je rezultiralo u jednom trenutku i najvećom prednošću za našu ekipu u ovom meču (19:30). Međutim domaća ekipa uspjela je u samoj završnici zahvaljujući prije svega dobroj odbrani da prednost smanji na podnošljivih minus četiri na poluvremenu ove utakmice (28:32).Treća i četvrta četvrtina protekle su u ravnopravnoj igri, da bi se ušlo u više nego neizvjesnu završnicu. Pri rezultatu 62:62 naš Filip Pejičić promašio je zicer, da bi nakon ofanzivnog skoka bio fauliran i jednu sekundu prije kraja utakmica imao je dva slobodna bacanja za pobjedu. Međutim, promašio je oba bacanja i rezultatom 62:62 otišlo se u dodatnih pet minuta igre. Ravnopravna igra i tokom produžetka rezultirala je i nezvjesnom završnicom u produžetku. Lavovi u zadnjih 15 sekundi ulaze sa prednošću 70:69 i napadom za domaću ekipu, koji nisu iskoristili poslednji šut za pobjedu. Na kraju pobjeda za LAVOVA 70:69 po četvrtinama: 17:17, 11:15, 19:14, 15:15 i 07:08.

Za našu ekipu na ovom meču nastupili su: Filip Pejičić 34, Adnan Karamujić, Nenad Spasojević 2, Nedeljko Trifković 25, Marko Stojanović 1, Radenko Cvijetinović, Predrag Ilić 6, Dalibor Živković i Mirnes Halilović 2.

BRAVO MOMCI, BRAVO LAVOVI!!! ČESTITKE!

Velike čestitke zaslužuju i naši predpioniri koji su takođe ostvarili pobjedu rezultatom 27:23.  Više od svega raduje zalaganje i borbenost svih naših dječaka koji će u budućnosti biti članovi i starijih selekcija našeg kluba. S razlogom možemo biti ponosni na naše dječake koji iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu pokazuju kako treba da se bori bez obzira ko je protivnik sa druge strane.

Na ovom meču za našu ekipu nastupili su: Nikola Lajić, Mihajlo Lukić, Filip Petrović, Darko Arambašić, Arijan Maskaljević, Edah Demirović, Dragan Arambašić, Edah Demirović, Rastko Blažanović, Sergej Đurica, Dušan Jovanović i Miloš Vuković. BRAVO DJEČACI! BRAVO LAVOVI!

U trećoj utakmici dana, zahvaljujući fantastičnoj borbenosti u odbrani, raznovrsnim rješenjima u napadu još jednom pobjedom obradovale su nas naše Lavice. Ovaj put jako ubjedljiva pobjeda protiv domaćih košarkašica rezultatom 36:14. Iako oslabljene neigranjem Katarine Stanišić, naše Lavice su od samog starta meča dale do znanja zašto su došle u Šekoviće i tokom čitave utakmice iz minuta u minut prednost je rasla za konačnih plus 22!

BRAVO CURE! BRAVO LAVICE!!!

Za našu ekipu na ovom meču nastupile su: Milica Đokić, Ana Oparnica, Adna Okić, Sara Đokić, Nikolina Đokić, Nataša Maksimović, Ana Đokić, Irena Mitrović, Iva Blažević, Tamara Šarenac i Jelena Trivić.

Jedini poraz u jučerašnjim utakmicama upisala je pionirska selekcija. Jako loša odbrana tokom čitavog meča i nedopustivo nezlaganje u pojedinim trenutcima meča kompletnog tima rezultirali su ubjedljivim porazom od izuzetno raspoloženih domaćina u ovom meču 74:58 po četvrtinama 24:13, 12:09, 24:14, 14:22.

Poraz iz koga naši momci moraju izvući dosta pouka i tokom ljeta kroz prijateljske utakmice pripremiti se za nastavak Lige za mlađe kategorije PKO Bijeljina KSRS u septembru mjesecu.

Za našu ekipu na ovom meču nastupili su: Vuk Jovanović 25, Sergej Subotić 2, Nikolaj Cetić 6, Marko Šešlija 3, Milica Đokić 8, Tamara Šarenac, Danijel Nedić 2, David Mićanović 2, Jovan Tomić, Luka Radić 2, Mihajlo Blažanović, Petar Stevanović 6, Damjan Marić 2, Srđan Karać, Aleksa Simić i Sergej Kovačević.

Zahvaljujemo se OKK Olimp na gostoprimstvu i na fer i korektnoj borbi.