LAVOVI U SPLITU

U periodu od 18. do 22. avgusta u Splitu se održavaju Međunarodni dani Sportskih igara mladih.

Nakon kvalifikacionih takmičenja u preko 30 gradova širom Bosne i Hercegovine i Finalnog takmičenja BH Telecom Sportskih igara mladih BiH u Sarajevu poznati su učesnici Međunarodnih dana Sportskih igara mladih u Splitu u deset sportskih disciplina na kojem učestvuju djevojčice i dječaci iz zemalja u regionu.

Košarkaški klub Lavovi je zbog višegodišnje uspješne saradnje i pomoći pri organizaciji BH Telecom Sportskih igara mladih od strane Regionalne direkcije Sportskih igara mladih dobio specijalnu pozivnicu za učešće naših najmlađih Lavica i Lavova u mješovitoj sportskoj disciplini “između dvije vatre” na Međunarodnim danima Sportskih igara mladih u Splitu.

Za Lavove na ovom takmičenju nastupiće: Milica Đokić, Mihajlo Lukić, Rastko Blažanović, Sara Đokić, Tamara Šarenac, Marko Šešlija, Nikolaj Cetić, Anđela Tomić i Petar Stevanović.

Na kraju veliku zahvalnost upućujemo Direkciji Sportskih igara mladih na pozivu i izvanrednoj prilici za naše male Lavice i male Lavove da poslednje dane raspusta provedu na moru uz druženje i fer plej igru.

Želimo mnoge sreće našim Lavicama i Lavovima u Splitu. SREĆNO LAVOVI!