DVIJE POBJEDE PROTIV SILVER KINGS

Danas su naša predpionirska i kadetska selekcija odigrale prijateljske utakmice protiv svojih vršnjaka iz KK “Silver Kings” iz Srebrnika.

Publika u prepunoj sali Prve osnovne škole Ilićka imala je priliku danas da vidi fantastičnu košarkašku predstavu naših predpionira, koji su u svim elemntima košarkaške igre nadvisili naše sportske prijatelje iz Srebrenika. Čvrsta igra u odbrani, strpljiva i raznovrsna igra u napadu rezultirali su konstantnim vodstvom naše ekipe tokom čitavog meča i na kraju veoma ubjedljivom pobjedom naših dječaka i djevojčica. Pored ubjedljive pobjede, raduje i činjenica da su na ovom meču svi dobili podjednaku minutažu i maksimalno se potrduli da je iskoriste i dodatno se nametnu za naredne utakmice u pionirskoj konkurenciji.

Konačan rezultat: LAVOVI – Silver Kings 46:22

BRAVO LAVOVI! ČESTITKE!

Na ovom meču za Lavove nastupili su: Vuk Jovanović 10, Milica Đokić 9, Marko Šešlija 8, Bojan Karać 3, Nikolaj Cetić 5, David Mićanović, Sergej Subotić 6, Damjan Marić, Bojan Topalović, Luka Dragić 2, Tamara Šarenac 3, Petar Stevanović i Enes Porović. Trener: Aleksandar Bližnjaković.

Druga utakmica dana u kadetskoj konkurenciji, takođe, donijela nam je izuzetno kvalitetnu utakmicu naših momaka i isto tako ubjedljivo pobjedu. Od samog starta izabranici trenera Aleksandra Bližnjakovića serijom od 7:0 stavili su do znanja gostima iz Srebrinika da im neće dozvoliti ni najmanju šansu da dođu do pobjede u Brčkom. Čvrstom odbranom uz sigurnu realizaciju kontranapada Lavovi su vrlo brzo došli do dvocifrene prednosti koju su tokom čitavog meča strpljivom igrom u napadu konstantvo uvećavali za konačnih plus 22. Veliki broj raspoloženih igrača na ovom meču, čak 10 njih se upisalo u listu strelaca, takođe je činjenica koja raduje pred nastavak sezone u Ligi za mlađe kategorije PKO Bijeljina.

Konačan rezultat: LAVOVI – Silver Kings 81:59 po četvrtinama 21:14, 21:13, 18:11 i 21:21.

BRAVO LAVOVI! ČESTITKE!

Za Lavove na ovom meču nastupili su: Sanjin Sejdin 10, Nedeljko Trifković 4, Filip Pejičić 32, Siniša Ješić, Svetozar Zarić 5, Srđan Krstić 4, Vanja Šarenac 3, Mirnes Halilović 6, Nenad Spasojević 6, Đurađ Kostić 7, Aleksa Ivanović i Marko Stojanović 4. Trener: Aleksandar Bližnjaković.

Veliku zahvalnost i čestitke upućujemo našim prijateljima iz Srebrenika na fer i korektnoj borbi s nadom da ćemo uskoro imati priliku da se opet družimo.

Takođe, ogromu zahvalnost dugujemo publici koja je svojom energijom i aplauzima podrške dala dodatni vjetar u leđa našim Lavovima da ulože dodatne atome snage u namjeri da ostvare nove pobjede. Hvala PUBLICI i uskoro zakazujemo novo druženje na istom mjestu!