POBJEDA I PORAZ MINI BASKET SELEKCIJA

Dvije mini basket selekcije našeg klub danas su u sali Prve osnovne škole Ilićka u Brčkom odigrale prijateljske utakmice protiv svojih vršnjaka iz KK “Fenix Basket” iz Bijeljine.

U prvoj utakmici dana snage su odmjerili djevojčice i dječaci rođeni 2009. godine i mlađi. Bolju igru i više koncentracije tokom čitavog meča prikazali su naši gosti iz Bijeljine i sasvim zasluženo slavili. Bez obzira na poraz mi smo mnogo ponosni na ovu generaciju djevojčica i dječaka koji će u narednom periodu sigurni smo ostvariti zapažene rezultate i sa kojima ćemo se svi zajedno radovati. BRAVO LAVOVI!

Na kraju: LAVOVI – Fenix Basket 18:32

Za Lavove na ovoj utakmici nastupili su: Ana Bjeljac, Miloš Vuković, Mihajlo Lukić, Katarina Pudić, Gavrilo Jurošević, Milica Gavrić, Mia Cvijanović, Nenad Božić, Aleksandar Maksimović, Vedran Milić, Nemanja Rakita  Trener: Aleksandar Bližnjaković.

Generacija djevojčica i dječaka rođenih 2007. godine odigrala je odličnu i efikasnu utakmicu. Bolja igra i u odbrani i u napadu, konstantno vodstvo tokom čitavog meča i na kraju sasvim zaslužena pobjeda uz veliko oduševljenje svih igrača i navijača koji su i ovaj put došli u velikom broju da podrže naše najmlađe Lavove.

Na kraju: LAVOVI – Fenix Basket 47:33

BRAVO LAVOVI!

Na ovom meču za Lavove nastupili su: Rastko Blažanović, Nikola Lajić, Sara Đokić, Filip Petrović, Edah Demirović, Edhem Demirović, Arijan Maskaljević, Anđela Tomić, Bojan Topalović i Kristian Maksimović. Trener: Aleksandar Bližnjaković.

Veliku zahvalnost upućujemo našem bratskom klubu Fenix Basket na fer i korektnoj igri i čestitke na prikazanoj igri!

Takođe, velika zahvalnost našoj publici koja je i danas došla u velikom broj i svojom energijom i aplauzima podrške dala dodatnu snaga našim Lavovima.

Uskoro zakazujemo novo druženje na istom mjestu!