PIONIRI GOSTUJU U ČELINCU

U okviru priprema za nastavak takmičenja u Ligi za mlađe kategorije PKO Bijeljina Košarkaškog saveza Republike Srpske, pionirska selekcija našeg kluba (2004/05. god.) u subotu, 7. oktobra 2017. god. gostuje u Čelincu, gdje će odigrati prijateljsku utakmicu protiv ekipe KK “Čelinac”.

Utakmica će biti odigrana u sportskoj dvorani u Čelincu sa početkom u 15:00 časova.

Nakon ubjedljive pobjede u prijateljskoj utakmici protiv Silver Kingsa u Brčkom, ovo je još jedna u nizu prijateljskih utakmica pred nastavak takmičenja u Ligi za mlađe kategorije PKO BN KSRS.

Košarkaški klub “Čelinac” je prepoznatljiv u radu i rezultatima sa mlađim uzrasnim kategorijama, a u prilog tome govori i činjenica da su izabranici Aleksandra Ćikića prethodne sezone bili prvaci Bosne i Hercegovine u pionirskoj konkurenciji (dječaci rođeni 2003. god.) dok je košarkaš Čelinca Dejan Pavlović proglašen za MVP igrača Lige mladih BiH u pionirskoj konkurenciji u prethodnoj sezoni.

Dakle, očekuje nas izuzetno kvalitetan protivnik, međutim, sigurni smo da će naši Lavovi uložiti maksimum napora da i na ovoj utakmici ostave dobar utisak i pokušaju doći do nove pobjede.

SREĆNO LAVOVI!  SVI ZAJEDNO DO NOVE POBJEDE!