PORAZ PIONIRA U ČELINCU

U okviru priprema pred nastavak sezone u Ligi za mlađe kategorije PKO Bijeljina KSRS, naša pionirska selekcija danas je u sportskoj dvorani u Čelincu odigrala prijateljski meč protiv vršnjaka iz KK “Čelinac”.

Prva četvrtina protekla je u ravnopravnoj borbi ali uz dosta grešaka i izgubljenih lopti i sa jedne i sa druge strane o čemu govori veoma mali broj poena tokom ovog perioda (10:08). Druga četvrtina protekla je u potpunoj dominaciji aktuelnih šampiona Bosne i Hercegovine u pionirskoj konkurenciji koji su znalački koristili sve naše greške i laganim poenima iz minuta u minut povećavali prednost da bi se na poluvrijeme otišlo sa dvocifrenim zaostatkom naše ekipe (33:21). Većim dijelom treće četvrtine ponovo je viđena ravnopravna igra ali su domaćini uspjeli da dođu i do najveće rezutatske prednosti tokom ovog meča od 15 poena razlike prije svega zahvaljujući preciznim šutevima za tri poena (47:32). Četvrta četvrtina donijela nam je najbolju igru naše ekipu u ovoj utakmici kada smo uspjeli prednost da smanjimo na sedam poena zaostatka (51:44) prije svega zahvaljujući dobroj odbrani ali više od toga u ovom meču protiv izabranika Aleksandra Ćikića nismo mogli. Do kraja utakmice umor i nedostatak koncentracije rezultirali su uvećanjem prednosti domaće ekipe za sasvim zasluženu pobjedu.

Na kraju: Čelinac – LAVOVI 61:47 (10:08, 23:13,14:11, 14:15).

Za Lavove na ovom meču nastupili su: Vuk Jovanović 4, Milica Đokić 9, Bojan Karać 6, Mihajlo Blažanović, Marko Šešlija 1, Sergej Subotić 6, Danijel Nedić 3, Stefan Vujić, Jovan Tomić, David Mićanović 7, Petar Stevanović 2 i Nikolaj Cetić 9. Trener: Aleksandar Bližnjaković.

Veliku zahvalnost dugujemo igračima KK “Čelinac” na fer i korektnoj borbi kao i rukovodstvu kluba na gostoprimstvu, uz nadu da ćemo se uskoro družiti u Brčkom.