JUNIORI PORAŽENI OD RADNIKA

Danas je nastavljeno takmičenje u Ligi za mlađe kategorije Područnog košarkaškog odbora Bijeljina u okviru Košarkaškog saveza Republike Srpske. Juniorska selekcija našeg kluba je u okviru prvog kola nastavka takmičenja poražena u Brčkom od ekipe Radnik BN Basket iz Bijeljine rezultatom 58:73 po četvrtinama 14:22, 18:21, 18:16, 08:14.

Osim početnog vodstva od 4:2 za našu ekipe, tokom čitavog meča gosti su bili u vodstvu između 8 i 15 poena razlike. Sve što su naši momci uspjeli da urade jeste da u dva navrata priđu na tri poena razlike ali u ovom trenutku nisu mogli više od toga protiv izuzetno raspoložene, rastrčane i dosta iskusnije ekipe Radnika.

Sa ovim porazom naši juniori trenutno imaju skor od 0-2, a naredni protivnik našim juniorima u okviru PKO lige biće ekipa KK “Olimp” na gostujućem terenu u Šekovićima.

Za našu ekipu na ovom meču nastupili su: Sanjin Sejdin 11, Nedeljko Trifković 11, Filip Pejičić 21, Nenad Spasojević 2, Đurađ Kostić 9, Predrag Ilić, Siniša Ješić, Aleksa Ivanović 2, Svetozar Zarić 1, Vanja Šarenac1, Radenko Cvijetinović, i Srđan Krstić. Trener: Aleksandar Bližnjaković.

Kao uvertira ovom meču publika u sali Druge osnovne škole u Brčkom imala je priliku da uživa u košarkaškim vještinama našiih pionira i mini basket selekcije protiv svojih vršnjaka iz KK “Vlasenica” iz Vlasenice. Gosti su ostvarili dvije ubjedljive pobjede i to sasvim zaslužene.

Mini basket selekcija sastavljena od djevojčica i dječaka rođenih 2007. godine i mlađih i pored ubjedljivog poraza odgirala je izuzetno dobru utakmicu u kojoj su pokazali da na njih najozbiljnije možemo računati kao uzdanice našeg kluba u narednom periodu.

Na kraju: LAVOVI – Vlasenica 23:35

Za našu ekipu na ovom meču nastupili su: Nikola Lajić, Sara Đokić, Rastko Blažanović, Filip Petrović, Sergej Gajić, Edah Demirović, Edhem Demirović, Arijan Maskaljević, Anđela Tomić, Mihajlo Lukić, Mihajlo Gajičić, Teodora Tutić, Gavrilo Jurošević, Bojan Topalović, Slobodan Pištalović i Katarina Pudić.

Pionirska selekcija doživjela je još jedan poraz u prijateljskim utakmicama, ovog puta protiv izuzetno kvalitetne i uigrane ekipe Vlasenice, koja je i na ovom meče pokazala da je jedna od najkvalitetnijih u ovom uzrastu na području PKO Bijeljina.

Na kraju: LAVOVI – Vlasenica 35:57 po četvrtinama 06:13, 08,24, 15:08 i 06:09

I pored poraza naši pioniri su pokazali da mogu da se ravnopravno nose i sa najkvalitetnijim ekipa ali je potrebno još dosta rada i uigravanja kako bi spremno dočekali prvu utakmicu u okviru nastavka PKO lige za 14 dana u Brčkom protiv ekipe KK “Boksit” iz Milića.

Za LAVOVE na ovom meču nastupili su: Vuk Jovanović 10, Milica Đokić 6, Sergej Subotić 4, Nikolaj Cetić, Bojan Karać, Danijel Nedić 7, Marko Šešlija 5, Jovan Tomić, Mihajlo Blažanović, Stefan Vujić, Tamara Šarenac, Petar Stevanović, Aleksa Simić i David Mićanović 3.

Čestitke našim sportskim prijateljima iz Bijeljine i Vlasenice na fer i korektnoj borbi kao i na ostvarenim pobjedama danas u Brčkom.

Veliku zahvalnost dugujemo i našoj publici koja je i danas u velikom broju došla da bodri naše LAVOVE, a novo druženje zakazujemo uskoro. SVI SMO MI LAVOVI!