UBJEDLJIVA POBJEDA PIONIRKI U BEOGRADU

U okviru priprema za polufinalni turnir Prvenstva Republike Srpske ženska pionirska selekcija našeg kluba u nedelju, 14. januara odigrala je prijateljsku utakmicu u Beogradu protiv ekipe ŽKK Ras i ostvarila izuzetno ubjedljivo pobjedu rezultatom 57:20.

U utakmici koja je odigrana u sali osnovne škole “Ljuba Nenadović” naše Lavice su od samog starta meča bile u rezultatskoj prednosti koju su tokom čitavog meča konstantno uvećavale, prije svega zahvaljujući dobroj i požrtvovanoj igri u odbrani. Pored izuzetno ubjedljive pobjede raduje i činjenica da su na ovom meču šansu da se dodatno dokažu dobile sve djevojke i ukazanu šansu na pravi način iskoristile.

Za našu ekipu na ovom meču nastupile su: Milica Đokić, Tamara Šarenac, Adna Okić, Ana Đokić, Amila Smajić, Katarina Stanišić, Nataša Maksimović, Nikolina Đokić, Džejla Hodžić, Melinda Selimbašić, Sara Đokić i Anđela Bajević. Trener: Aleksandar Bližnjaković.

Bila je ovo odlična provjera pred polufinalni turnir Prvenstva Republike Srpske na kome pored naših Lavica učestvuju i ŽKK “Trebinje 03” Trebinje, OKK “Igman” Istočna Ilidža i KK “10. avgust” Vlasenica. Turnir se igra 20. i 21. januara, a domaćina turnira će odrediti Košakaški savez Republike Srpske 15. januara.

Nakon utakmice naše pionirke bile su gošće Košarkaškog kluba Crvena zvezda u hali “Aleksandar Nikolić” na utakmici XVI kola ABA lige između košarkaša Crvene zvezde i Cedevite.