LAVOVI NAJUSPJEŠNIJI OMLADINSKI SPORTSKI KOLEKTIV U 2017.

Odjeljenje za privredni razvoj, sport i kulturu Vlade Brčko distrikta BiH na velikoj svečanosti u brčanskom Domu kulture nagradilo je najbolje sportiste, timove i sportske radnike u protekloj, za Brčko vrlo uspješnoj, 2017. godini. Dodjeljene su brojne nagrade, a Košarkaški klub Lavovi  izabran je za najuspješniji omladinski sportski pogon u 2017. godini u Brčko distriktu BiH.

Stručni žiri ovogodišnjegi izbora najuspješnijih u sportu na području Brčko distrikta BiH u sastavu: Mirsad Kevrić, Vedran Banjanin i Ilija Goričkić, odlučivao je u skladu sa kriterijumima iz Pravilnika i uručio nagrade i priznanja u ukupno 21 kategoriji.

Priznanje i statuu iz ruku predsjednika Organizacionog odbora gospodina Pere Gudeljevića primio je predsjednik Lavova Boško Vukadinović, koji se ovom prilikom zahvalio Organizacionom odboru i stručnom žiriju na izuzetno velikom priznanju za naš klub koje je predstavlja nagradu ali i obavezu da i u godini pred nama ostvarimo ako ne bolje onda jednako dobre rezultate kao u 2017. godini. Takođe, veliku zahvalnost uputio je svim Lavovima i Lavicama i trenerima koji su svojim rezultatima omogućili da Košarkaški klub Lavovi ove godine bude među najboljim.

U zabavnom dijelu programa nastupila je pop pjevačica Jelena Tomašević.