LJETNI KOŠARKAŠKI KAMP

Prošlogodišnji Ljetni kamp KK Crvena zvezda izazvao je nezapamćeno interesovanje. U ukupno četiri smjene na Zlatiboru i u Vrnjačkoj Banji na kampu je učestvovalo više od 450 dječaka i djevojčica koji su pod nadzorom Zvezdinih trenera vrijedno trenirali i sticali veliko iskustvo na počecima košarkaških karijera.
Pored brojnih pogodnosti, sticanja znanja od najstručnijih košarkaških trenera, mladi košarkaši su imali priliku da se druže i sa Zvezdinim bivšim i sadašnjim prvotimcima pa su Nemanja Nedović, Boban Marjanović, Vuk Radivojević, Milko Bjelica, Branko Lazić, Marko Gudurić, Ognjen Dobrić i mnogi drugi uljepšavali naporne treninge i darivali vrijedne savjete klincima čiji su uzori.
I ove godine svim polaznicima je obezbjeđen, smještaj, hrana (pun pansion), kompletna oprema za trening, rad sa trenerima KK Crvena zvezda mts i neophodna ljekarska njega, a nema sumnje da će i ove godine neko od heroja mladih polaznika ponovo uljepšati naporne treninge. Za mlade košarkaše i košarkašice obezbeđene su i vrijedne nagrade.
Cijena kampa koji uključuje sve navedene pogodnosti je 240 eura. Napominjemo da je moguće i plaćanje u ratama sve do samog polaska.
Termin ovogodišnjeg kampa za članove KK Lavovi je od 24. juna do 01. jula 2018. godine. 
Za više informacije možete se obratiti našim trenerima ili nas kontaktirati na:
E-mail: klub@kklavovibrcko.com
Telefon: +387 65 753 723