PORAZ PREDPIONIRA OD CRVENE ZVEZDE

U subotu, 24. marta 2018. godine predpionirska selekcija našeg kluba ugostila je u prijateljskoj utakmici vršnjake iz Košarkaškog kluba Crvena zvezda iz Beograda.

Mladi košarkaški Crvene zvezde predvođeni trenerom Dušanom Vuksanovićem od samog starta utakmice pokazali su zavidan kvalitet i raskošan talenat. Naši Lavovi su tokom prve četvrtine odlično parirali gostima iz Beograda koji su pred kraj druge četvrtine napravili osjetniju razliku za dvocifrenu prednost na poluvremenu. Drugo poluvrijeme proteklo je potpuno zasluženo u znaku gostiju koji su na kraju ostvarili zaista ubjedljivu i potpuno zasluženu pobjedu.

Na kraju: LAVOVI – Crvena zvezda 20:58

Trener Aleksandar Bližnjaković na ovom meču računao je na sledeće igrače: Sergej Subotić, Rastko Blažanović, Uroš Manasijević, Nikola Lajić, Sara Đokić, Filip Petrović, Mihajlo Lukić, Sergej Milanković, Sergej Đurica, Edah Demirović, Edhem Demirović, Bojan Topalović, Miloš Vuković i Srđan Maksimović.

Prije same utakmice održana je i promocija košarkaškog kampa KK Crvena zvezda koji će biti održan na Zlatiboru od 24. juna do 1. jula 2018. godine.

Čestitke mladim košarkašima Zvezde na fer i korektnoj igri i zasluženoj pobjedi! Vidimo se opet uskoro! Hvala Crvenoj zvezdi!