PREDPIONIRI OSVOJILI TURNIR U ŽEPČU

Predpioniri Lavova osvojili su 1. Orlovik Cup 2018. koji je ovog vikenda održan u Žepču.

U subotu, 14. aprila, u organizaciji Košarkaškog kluba Orlovik u Žepču je održan je 1. Orlovik Cup 2018 za mlađe kategorije.

Košarkaški klub Lavovi učestvovao je na ovom turniru sa U11 selekcijom (dječaci rođeni 2007. godine i kasnije). Pored Lavova i ekipe domaćina KK “Orlovik” Žepče, učešće su uzeli i dva kluba iz Zenice, KK “Vukovi” i KK “Winner”.

U polufinalnoj utakmici naši Lavovi snage su odmjerili sa Vukovima i upisali sasvim zasluženu pobjedu (36:16), koja im je omogućila nastup u finalnom meču, dok je u drugom polufinalu KK Winner bio je uspješniji od domaćeg Orlovika.

U finalnom meču viđena je još jedna fantastična igra naših dječaka koji su ostvarili još jednu ubjedljivu i sasvim zasluženu pobjedu. Na kraju LAVOVI – Winner 39:16. U utakmici za treće mjesto Vukovi su bili bolji od domaćeg Orlovika.

Na najkorisnijeg igrača turnira proglašen je naš Rastko Blažanović.

ČESTITAMO našim Lavovima koji su i ovaj put pokazali da na njih treba najozbiljnije računati i da predstavljaju svijetlu budućnost našeg kluba! BRAVO LAVOVI!!!!

Veliku zahvalnost upućujemo KK Orlovik na pozivu i čestitke na sjajnoj organizaciji turnira. Takođe, čestitiamo i ostalim ekipama na ostvarenim rezultatima kao i na fer i korektnoj igri.

HVALA ORLOVIK, HVALA ŽEPČE!