PORAZ PREDPIONIRKI U BIJELJINI

U ponedeljak, 22. oktobra, ženska predpionirska selekcija Lavova odigrala je prvenstvenu utakmicu u okviru prvog kola PKO Lige mladih u Bijeljini protiv odgovarajuće selekcije Košarkaškog kluba Fenix Basket.

Utakmicom prvog kola PKO Lige mladih u konkurenciji predpionirki protiv Fenix Basketa u Bijeljini počela je nova sezona u Prvenstvu Republike Srpske za naš klub.

Sam početak utakmice pripao je domaćim igračicama koje na startu meča prave rezultatsku prednost koju naše dosta mlađe košarkašice u odnosu na domaću ekipu nisu uspjele da ugroze tokom čitavog toka meča. Sve što su uspjevale da urade u nedostatku nekoliko igračica u rotaciji jeste da se nekoliko puta rezultatski približe na dva poena razlike ali nisu imale dovoljno snage za potpuni rezultatski preokret. Nekim Lavicama ovo je bila i prva utakmica ali u isto vrijeme i jedno novo iskustvo koje će im poslužiti da u narednom periodu svi zajedno postignemo bolje rezultate.

Na kraju: Fenix Basket – Lavovi 38:28

I pored poraza našim Lavicama upućujemo iskrene čestitke na požrtvovanju i borbenosti protiv iskusnije ekipe Fenix Basket.

Naredno kolo naše predpionirke su slobodne, a narednu utakmicu igraju u okviru trećeg kola u Zvorniku protiv ekipe Zvornik Basket.

Čestitamo i košarkašicama Fenix Basketa na zasluženoj pobjedi, fer i korektnoj igri i gostoprimstvu.

Trener Aleksandar Bližnjaković na ovom meču računao je na sledeće košarkašice: Sara Đokić, Mirnesa Lišić, Anđela Tomić, Katarina Pudić, Ana Bjeljac, Marina Janjić, Mia Gajić, Mia Cvijanović, Milica Gavrić, Elena Perić i Mihaela Popić.