U SUBOTU PRVENSTVENE UTAKMICE PROTIV RUDARA 2015

Muške selekcije predpionira i pionira našeg kluba u subotu, 27. oktobra, odigraće prvenstvene utakmice u okviru drugog kola PKO Lige mladih u Brčkom protiv ekipe OKK Rudar 2015 iz Ugljevika.

S obzirom da su pioniri i predpioniri u prvom kolu bilI slobodni, utakmicama protiv gostiju iz Ugljevika u okviru drugog kola startuje nova sezona PKO Lige mladih i za naše dječake.

Pioniri su pripremnom periodu odigrali četiri utakmice (Bijeljina plus, Lions Tuzla, Orlovik Žepče i Prvi koš Vitez) i zabilježili isto toliko pobjeda.

Ekipa Rudara 2015 je u okviru prvog kola PKO Lige mladih gostovala u Bijeljini kod ekipe Budućnost i doživjela dva poraza, i to:

PREDPIONIRI 73:32

PIONIRI 91:37

Utakmice drugog kola između Lavova i Rudara 2015 igraju se u subotu, 27. oktobra 2018. godine u sportskoj sali Prve osnovne škole Ilićka u Brčkom i to po sledećem rasporedu:

PREDPIONIRI  13:00h

PIONIRI  14:30h

Utakmice sudi sudijski par iz Bijeljine Srđan Bogdanović i Denis Begović, delegat Zoran Andrić, takođe iz Bijeljine.

Pozivamo naše navijače i sve ljubitelje košarke da dođu i podrže naše mlade košarkaše u namjeri da na startu nove sezone ostvare pobjede koje će biti od ogromnog značaja u nastavku takmičenja. ULAZ SLOBODAN!

SREĆNO LAVOVI!!!