PORAZ PIONIRA U ŠEKOVIĆIMA

Utakmicom sedmog kola PKO Lige mladih protiv KK Olimp u Šekovićima nastavljena je sezona PKO Lige mladih u konkurenciji pionira. 

Pioniri Olimpa i Lavova u Šekovićima

Nakon pobjede u prošlom kolu u Brčkom protiv Drine Princip iz Zvornika, pioniri su u ovom kolu odigrali jako lošu utakmicu u Šekovićima i doživjeli četvrti ovosezonski poraz. Od samog starta utakmice domaći Olimp je nametnuo svoj stil igre i već na kraju prvog perioda domaći košarkaši imali su dvocifrenu rezultatsku prednost (24:10). Sve što su naši momci uspjevali da urade do kraja meča jeste da u par navrata rezultatski zaostatak smanje na jednocifren broj. Mnogo grešaka ove subote viđeno je u igri naših pionira u Šekovićima tako da je pobjeda domaćih košarkaša više nego zaslužena. Čak ni niska temperatura u dvorani ne može i nesmije biti izgovor sa katastrofalno loš pristup igri i obavezama naših pionirau ovoj utakmici. 

Olimp – LAVOVI 56:42 (24:10, 15:17, 11:7, 6:8)

Za našu ekipu na ovom meču nastupili su: Danijel Nedić, Vuk Jovanović, Marko Šešlija, Stefan Okilj, Bojan Karać, David Mićanović, Jovan Tomić, Mihajlo Blažanović, Aleksandar Đukić, Luka Vuković i Viktor Cvjetinović.

Pioniri Lavova u Šekovićima

Čestitke domaćim košarkašima na zasluženoj pobjedi kao i na fer i koretnoj igri. 

U narednom VIII kolu naši pioniri će u Brčkom ugostiti ekipu Milića.