U SUBOTU PRVENSTVENE UTAKMICE U BIJELJINI

Muška predpionirska i pionirska, te ženska pionirska i kadetska selekcija našeg kluba u subotu, 22. decembra, odigraće prvenstvene utakmice u okviru devetog kola PKO Lige mladih u Bijeljini protiv vršnjaka iz KK Budućnost.

Pioniri su u prethodnom kolu na domaćem terenu savladali ekipu Milića iz  rezultatom 50:43 i sa skorom od tri pobjede i četiri poraza zauzimaju peto mjesto prvenstvene tabele, dok su predpioniri nakon poraza od Milića rezultatom 25:54 ukupno trećeg ovosezonskog, trenutno na četvrtom mjestu sa skoro od dvije pobjede i tri poraza.

Kadetkinje su nakon pobjede protiv Milića rezultatom 59:35 trenutno na prvom mjestu, isto kao i pionirke.

Kada je u pitanju ekipa Budućnosti, predpioniri su trenutno na šestoj poziciji sa skorom od 1 pobjede i 3 poraza. Pioniri Budućnosti su prvoplasirana ekipa sa šest ostvarenih pobjeda iz isto toliko odigranih utakmica. 

Kadetkinje Budućnosti u dosadašnjem dijelu sezone odigrale su jednu utakmicu, i to i Milićima gdje su savladale domaću ekipu rezultatom 45:31, dok će pionirke svoju utakmicu protiv Olimpa odigrati naknadno. 

Utakmice devetog kola između Budućnosti i Lavova igraju se u subotu, 22. decembra, u sportskom centru “Budućnost” u Bijeljini, i to po sledećem rasporedu:

PIONIRI 09:00

Pioniri KK Lavovi Brčko

PIONIRKE 10:30

Pionirke KK Lavovi Brčko

PREDPIONIRI 11:30

Predpioniri KK Lavovi Brčko

KADETKINJE 12:30

Kadetkinje KK Lavovi Brčko

Utakmice sudi sudijska trojka iz Bijeljine: Denis Begović, Drago Maksić i Branko Kačarević, delegat Zoran Andrić takođe iz Bijeljine.

SREĆNO LAVOVI I LAVICE!!!