UBJEDLJIVA POBJEDA PIONIRKI U LOZNICI

U petak, 28. decembra, ženska pionirska selekcija Lavova odigrala je prijateljsku utakmicu u Loznici protiv odgovarajuće selekcije Ženskog košarkaškog kluba Loznica.

Pionirke Loznice i Lavova

Prijateljskom utakmicom protiv ekipe Loznice, naše pionirke su odigrale posljednju utakmicu u ovoj kalendarskoj godini kada su u pitanju sve selekcije našeg kluba. Ubjedljiva pobjeda naših Lavica i sjajan završetak veoma uspješne godine za naš klub.

Publika u sportskom centru “Lagator” u Loznici imala je priliku da vidi superiorniju igru naših Lavica u svim elementima košarkaške igre. Od samog starta meča moglo se naslutiti u kom pravcu će se razvijati tok utakmice u prilog čemu govori i rezultat nakon prvih deset minuta igre (17:30). Čvrsta odbrana, sigurna realizacija u napadu sa izuzetno košgeterski raspoloženom Milicom Đokić (31 poen) naše djevojke rezultatsku prednost uvećavale su iz minuta u minut za konačnih plus 28 poena razlike.

Priliku da se dokažu imale su sve košarkašice koje je trener Bližnjaković poveo na put, pokazavši da spremne i s nestrpljenjem očekuju nastavak PKO Lige mladih koji je zakazan za 19. januar 2019. godine.

Loznica – LAVOVI 44:72 (17:30, 11:15, 08:11, 08:16)

Pionirke Lavova u Loznici

Za našu ekipu u Loznici nastupile su: Milica Đokić, Katarina Stanišić, Adna Okić, Amila Smajić, Sara Đokić, Jelena Lazarević, Jelena Blagić, Nikolina Đokić, Ksenia Vukić, Ana Đokić, Anđela Bajević i Violeta Vukić.

BRAVO CURE, BRAVO LAVICE!!!

Čestitke ekipi Loznice na fer i korektnoj igri kao i na ukazanom gostoprimstvu. HVALA LOZNICA!