UBJEDLJIVA POBJEDA PIONIRKI U BANJA LUCI

U subotu, 12. januara, ženska pionirska selekcija Lavova odigrala je prijateljsku utakmicu u Banja Luci protiv odgovarajuće selekcije Košarkaškog kluba Rookie.

Pionirke KK Rookie Banja Luka i KK Lavovi Brčko

Kao što su 2018. godinu završile ubjedljivom pobjedom u Loznici, naše pionirke su i novu 2019. godinu otvorile još ubjedljivijom pobjedom u prijateljskoj utakmici u Banja Luci protiv domaće ekipe Rookie.

Lavice su odigrale fantastičan meč prikazavši igru kojoj domaće igračice nisu mogle parirati. Osim početne prednosti 2:0 za domaću ekipu izabranice trenera Aleksandra Bližnjakovića bili su u vođstvu tokom svih 40 minuta igre.

I na ovom meču najefikasnija bila je kapiten naše ekipe Milica Đokić sa 31 postignutim poenom, a dvocifren košgeterski učinak upisale su i Amila Smajić 15, Jelena Blagić i Jelena Lazarević sa po 12 postignutih poena.

Veliki doprinos ubjedljivoj pobjedi u Banja Luci dale su i sve ostale košarkašice naše ekipe prikazavši igru u kojoj su mogli uživati svi koji su gledali ovaj meč u sportskoj dvorani Tehničke škole.

Jedina loša strana utakmice u Banja Luci jeste povrede naše Jelene Blagić, koja je prilikom jednog kontakta povrijedila kažiprst lijeve ruke i slijedi joj kraća pauza.

Rookie – LAVOVI 49:103 (5:34, 19:20, 12:18, 13:31)

Pionirke KK Lavovi Brčko u Banja Luci

Za našu ekipu u Banja Luci nastupile su: Milica Đokić 31, Katarina Stanišić 9, Adna Okić 6, Amila Smajić 15, Jelena Lazarević 12, Jelena Blagić 12, Nikolina Đokić 7, Ksenia Vukić 2, Ana Đokić 7, Anđela Bajević 2, Violeta Vukić i Sara Đokić.

BRAVO CURE, BRAVO LAVICE!!!

Čestitke ekipi Rookie na fer i korektnoj igri kao i na ukazanom gostoprimstvu. HVALA ROOKIE, HVALA BANJA LUKA!