ODGOĐEN POČETAK DRUGOG DIJELA PKO LIGE MLADIH

Odlukom komesara takmičenja mlađih kategorija Područnog košarkaškog odbora Bijeljina nastavak takmičenja u PKO Ligi mladih ODGAĐA SE DALJNJEG!

Razlog za ovu sasvim opravdanu odluku leži u činjenici da do danas klubovi domaćini nisu zakazali zaostale utakmice iz prvog dijela sezone, iako su svi klubovi u dopisu od 14. januara 2019. god. obavješteni da zaostale utakmice moraju odigrati do 25. januara ove godine odnosno do početka drugog dijela sezone koji je bio planiran za 26/27. januar 2019. godine.

Takođe, ovom odlukom komesar je dao rok od 24 časa da klubovi domaćini zakažu zaostale utakmice iz prvog dijela sezone, a to su sledeće utakmice:

PREDPIONIRI

Bratunac – Budućnost

Zvornik Basket – Rudar 2015

PIONIRI

10. avgust – Drina Princip

Bratunac – Budućnost

Zvornik Basket – Rudar 2015

Budućnost – Olimp

PIONIRKE

Budućnost – Olimp

Odgađanjem početka drugog dijela sezone u pitanje se dovodi blagovremen završetak takmičenja na nivou PKO Bijeljina prema kalendaru takmičenja za mlađe kategorije.

BEZ ZAVRŠENIH LIGA U SVIM KATEGORIJMA U SKLADU SA KALENDAROM TAKMIČENJA PKO BIJELJINA NEĆE BITI U MOGUĆNOSTI PRIJAVITI SVOJE PREDSTAVNIKE ZA POLUFINALNE I FINALNE TURNIRE PRVENSTVA REPUBLIKE SRPSKE.

Prvi polufinalni turniri Prvenstva Republike Srpske na rasporedu su 6/7. aprila 2019. godine.