DVIJE UBJEDLJIVE POBJEDE U UGLJEVIKU

Utakmicama XI kola PKO Lige mladih protiv OKK Rudar 2015 u Ugljeviku danas je počeo drugi dio prvenstva za naš klub u konkurenciji predpionira i pionira. 

Kao i u prvom dijelu prvenstva pioniri su pokazali da su trenutno kvalitetnija ekipa od Rudara upisavši još jednu ubjedljivu pobjedu. Osim početnog vodstva od 2:0 za domaćine tokom čitavog toka utakmice Lavovi su imali sigurnu rezultatsku prednost tako da se pitanje pobjednika na ovom meču nije dovodilo u pitanje. Pojačani kapitenom ženske pionirske selekcije Milicom Đokić naši pioniri su u Ugljeviku upisali četvrtu ovosezonsku pobjedu i nakon ovog kola ostaće na petom mjestu prvenstvene tabele sa 13 osvojenih bodova.

Rudar 2015 – LAVOVI 46:66 (9:15, 18:14, 11:16, 8:21)

Pioniri KK Lavovi Brčko

Trener Aleksandar Bližnjaković na ovoj utakmici računao je na sledeće igrače: Danijel Nedić 8, Vuk Jovanović 6, Bojan Karać 8, Marko Šešlija 4, Stefan Okilj 15, Milica Đokić 24, Aleksandar Đukić, Viktor Cvjetinović 1, Sergej Subotić i Damjan Marić.

Drugu utakmicu dana i jednako dobru igru prikazali su i predpioniri upisavši treću prvenstvenu pobjedu sa kojom su zadržali mjesto u sredini tabele sa ukupno 10 osvojenih bodova.

Predvođeni izuzetno raspoloženim kapitenom Sergejom Subotićem (27 poena) najmlađi Lavovi su uspjeli da prekinu negativan niz od četiri poraza i naprave dobru uvertiru pred naredno kolo kada će u Brčkom ugostiti ekipu Bratunca.

Rudar 2015 – LAVOVI 47:60 (17:15, 3:15, 7:14, 20:16)


Predpioniri KK Lavovi Brčko

Za Lavove su na ovom meču nastupili: Sergej Subotić 27, Uroš Manasijević 13, Rastko Blažanović 6, Nikola Lajić, Filip Petrović 4, Ognjen Pudić 6, Stefan Mijatović 2, Sergej Đurica, Nikola Balorda 2 i Sergej Đukić.

Čestitamo domaćinima na prikazanoj igri, fer i korektnoj borbi. Zahvalnost na gostoprimstvu. Hvala Ugljevik!

U narednom XII kolu PKO Lige mladih predpionri i pioniri dočekaće ekipu Bratunca. Utakmice su na rasporedu u subotu, 16. februara u sportskoj sali Prve osnovne škole Ilićka.