PIONIRI I PREDPIONIRI DOČEKUJU BRATUNAC

Muška pionirska i predpionirska selekcija našeg kluba u subotu, 16. februara, odigraće prvenstvene utakmice u okviru XII kola PKO Lige mladih u Brčkom protiv vršnjaka iz KK Bratunac.

Prethodnog vikenda obe naše selekcije zabilježile su ubjedljive pobjede u Ugljeviku protiv domaćeg Rudara 2015 i u dobrom raspoloženju dočekuju Bratunac, ekipu koju su predpioniri u provom dijelu sezone savladali na gostujućem parketu (30:51), dok su pioniri upisali ubjedljiv poraz rezultatom 83:32.

Prvi na teren izlaze pioniri koju su trenutno na petoj poziciji prvenstvene tabele dok su gosti iz Bratunca možda i najkvalitetnija ekipa u ovom uzrastu i trenutno zauzimaju prvo mjesto na tabeli sa osam pobjeda i samo jednim porazom.

Kao i pioniri tako i predpioniri našeg kluba trenutno zauzimaju petu poziciju na tabeli, dok su gosti iz Bratunca trenutno predposljednji sa skorom od dvije pobjede i pet poraza.

Utakmice XII kola između Lavova i Bratunca igraju se u subotu, 16. februara, u sportskoj sali Prve osnovne škole Ilićka u Brčkom, i to po sledećem rasporedu:

PIONIRI 09:30

PREDPIONIRI 11:00

SREĆNO LAVOVI!