PIONIRKE UBJEDLJIVE U ŽUPANJI

Prijateljskom utakmicom u Županji protiv istoimene ekipe ženska pionirska selekcija našeg kluba nastavila je sa serijom prijateljskih utakmica kao pripremu za polufinalni turnir Prvenstva Republike Srpske.

Izabranice trenera Aleksandra Bližnjakovića u utakmici koja je odigrana u sportskoj dvorani “Ivana Kozarca” u Županji prikazale su igru koja sve u klubu može da raduje pred najvažnije utakmice u završnici sezone.

Poeni Adne Okić bili su dovoljni da se početna nervoza i dekoncentacija u igri naših Lavica sa par minuta igre bez postignutog koša pretvore u silovit napad u kojem su naše djevojčice bez većih problema izlazile na kraj sa odbranom domaće ekipe. Predvođene kapitenom Milicom Đokić, koja je i na ovom meču bila najefikasnija (30 poena), dvocifrene su bili i već pomenuta Adna Okić (10), Amila Smajić (16) i Jelena Lazarević (17) dok su i sve ostale Lavice dobile priliku i iskoristile je da se upišu listu strelaca. 

Prikazanom igrom u Županji sa sigurnošću možemo konstatovati da su naše Lavice spremne i da s nestrpljenjem iščekuju najvažnije utakmice u sezoni, a to je polufinalni turnir Prvenstva Republike Srpske na kome će pokušati ponoviti rezultate od prošle sezone i plasirati se na Finalni turnir Prvenstva Republike Srpske na kome će se odlučivati ko će biti šampion za sezonu 2018/2019. 

Županja – LAVOVI 33:106 (4:22, 5:30, 6:18, 18:36)

BRAVO CURE, BRAVO LAVICE!

Za našu ekipu na ovom meču nastupile su: Milica Đokić 30, Amila Smajić 16, Adna Okić 10, Jelena Lazarević 17, Jelena Blagić 9, Nikolina Đokić 6, Sara Đokić 7, Ana Đokić 3, Ksenia Vukić 2, Violeta Vukić 2, Anđela Bajević 2 i Marija Lukić 2.

Novi ispit naše Lavice očekuje već u nedelju, 17. marta protiv izuzetno kvalitetne ekipe 10. avgust iz Vlasenice na gostujućem terenu.

SREĆNO LAVICE!

Veliku zahvalnost dugujemo izuzetno ljubaznim domaćinima koji su sve učinili da se na ovom meču ne osjećamo kao gosti. HVALA ŽUPANJA i vidimo se uskoro!