POLUFINALNI TURNIR – KADETKINJE

Osvajanjem drugog mjesta u Ligi za mlađe kategorije PKO Bijeljina ženska kadetska selekcija našeg kluba ostvarila je plasman na završnicu Prvenstva Republike Srpske.

Polufinalni turnir Prvenstva Republike Srpske biće održan u nedelju, 14. aprila 2019. god. u Trebinju, a pored naših LAVICA učestvuju: najuspješnija ekipa iz Područnog košarkaškog odbora Romanija Hercegovina,  ŽKK “Leotar 03” iz Trebinja i najuspješnija ekipa iz Područnog košarkaškog odbora Bijeljina, KK “Budućnost BN” iz Bijeljine.

Dvije prvoplasirane ekipe ostvaruju pravo nastupa na Finalnom turniru Prvenstva Republike Srpske, a za titulu prvaka Republike Srpske boriće se protiv dvije najuspješnije ekipe sa drugog polufinalnog turnira na kome učestvuju najbolje ekipe iz Područnog košarkaškog odbora Banja Luka i Područnog košarkaškog odbora Doboj, a to su: KK “Mladi Krajišnik” iz Banja Luke, OKK “Feniks” iz Banja Luke i KK “WBS” iz Teslića.

Raspored i satnica utakmica polufinalnog turnira u Trebinju:

14:00 Leotar – LAVOVI

16:30 LAVOVI – Budućnost

19:00 Budućnost – Leotar

Sve utakmice se igraju u sportskoj dvorani “Gorica” u Trebinju.

Trener Aleksandar Bližnjaković na ovom turniru računa na sledeće košarkašice: Milica Đokić, Amila Smajić, Katarina Stanišić, Nikolina Đokić, Adna Okić, Sara Đokić, Anđela Bajević, Violeta Vukić, Ana Đokić, Ksenia Vukić, Jelena Blagić i Jelena Lazarević.

SREĆNO LAVICE!