PIONIRKE VICEŠAMPIONKE

Ženska pionirska selekcija našeg kluba osvajanjem vicešampionske titule u prvenstvu Republike Srpske ostvarila je do sada najveći uspjeh u istoriji kluba od osnivanja 2014. godine.

Utakmicama Finalnog turnira prvenstva Republike Srpske u konkurenciji pionirki (2004/05) koji je u nedelju, 21. aprila održan u Brčkom, spuštena je zavjesa na sezonu koju slobodno možemo nazvati istorijskom za naš klub jer je ostvaren do sada najveći uspjeh u klupskoj istoriji. Pobjedom protiv OKK Feniks iz Banja Luke 75:33 i porazom od ŽKK Leotar 03 iz Trebinja 27:59, naše djevojčice okitile su srebrnim medaljama i titulom vicešampiona Republike Srpske za sezonu 2018/2019.

Uspjeh koji će ostati zlatnim slovima upisan u klupskoj istoriji ostvarile su: Milica Đokić, Amila Smajić, Katarina Stanišić, Nikolina Đokić, Ana Đokić, Adna Okić, Violeta Vukić, Jelena Blagić, Jelena Lazarević, Ksenia Vukić, Sara Đokić i Anđela Bajević, trener Aleksandar Bližnjaković.

Djevojičice koje su tokom čitave sezone iz treninga u trening iz utakmice u utakmicu pokazale šta znači ljubav prema košarci i spremnost da se odreknu stvari koje čine svakodnevnicu većine tinejdžera u današnje vrijeme, a sve sa ciljem da ostvare uspjeh na terenu. I, ostvaril su ga! Osvojile su srebrne medalje koje za sve nas sijaju zlatnim sjajem! Zlatnim sjajem jer ovo su djevojčice koje su prve košarkaške korake napravile u Lavovima na prvim treninzima po osnivanju kluba.

Veliki uspjesi tek očekuju ove djevojčice. Radujemo se novim izazovima!

BRAVO CURE, HVALA VAM!

S RAZLOGOM SMO PONOSNI NA VAS!