PIONIRI PORAŽENI OD OKK BEOGRADA

Danas je u sali Prve osnovne škole u Brčkom naša muška pionirska selekcija ugostila vršnjake iz OKK Beograd.

Nakon završetka sezone u PKO Ligi mladih muška pionirska selekcija našeg kluba danas je odigrala prvu prijateljsku utakmicu protiv renomiranog protivnika iz Beograda, koji je već na samom startu meča došao do dvocifrene rezultatske prednosti 2:12 koju je tokom čitavog meča bez većih problema održavao. Uspjevali su naši momci u par navrata da se približe na 4 poena zaostatka ali više od toga u ovoj utakmici nisu mogli. Gosti iz Beograda su se predstavili kao izuzetno kvalitetna i odlično vođena ekipa, dok su naši momci i na ovom meču ispoljili nedostatke koji su ih koštali poraza kako u ovom meču tako i u nekoliko utakmica tokom PKO Lige mladih.

LAVOVI – OKK Beograd 41:51 (11:17, 5:6, 18:10, 7:18)

Već narednog vikenda, tačnije u nedelju, 5. maja, naše pionire očekuje turnir “Đurđevdanski dani – Bratunac 2019” u organizaciji KK “Bratunac” iz Bratunca. Pored naših Lavova i ekipe domaćina na turniru učestvuju i KK “Zvornik Basket” iz Zvornika i KK “Milići” iz Milića.

Trener Aleksandar Bližnjaković danas je računao na sledeće košarkaše: Danijel Nedić, Bojan Karać, Marko Šešlija, Stefan Okilj, Vuk Jovanović, David Mićanović, Sergej Subotić, Viktor Cvjetinović, Damjan Marić, Nikolaj Cetić, Mihajlo Blažanović, Jovan Tomić i Milan Savić.

Čestitke ekipi OKK Beograd na fer i korektnoj igri i sasvim zasluženoj pobjedi.

Vidimo se uskoro u Beogradu!