PIONIRI I PREDPIONIRI GOSTUJU U BIJELJINI

Nakon ubjedljivih pobjeda u prethodnom kolu, naši pioniri i predpioniri u nedelju, 10. novembra, odigraće prvenstvene utakmice u okviru V kola Prvenstva Republike Srpske na nivou PKO Bijeljine.

Pioniri su u prethodnom kolu na domaćem terenu savladali ekipu Guber iz Srebrenice rezultatom 95:63 i sa skorom od dvije pobjede i dva poraza zauzimaju peto mjesto prvenstvene tabele, dok su pioniri OKK Plus prethodnog vikenda bili slobodni jer je utakmica protiv Budućnosti BN odložena. Bijeljinci su trenutno posljednjeplasirana ekipa sa tri poraza iz isto toliko odigranih utakmica.

Predpioniri svoj meč petog kola igraju protiv ekipe Radnik BNB iz Bijeljine sa kojom će u kratkom vremenskom periodu dva puta odmjeriti snage. Pored nedeljne utakmice u prvenstvu duel ove dvije ekipe očeuje nas i na turniri Basket 4 Kids, koje će biti održan, takođe, u Bijeljini u petak, 15. novembra.

Naši Lavovi su u prethodnom kolu u Brčkom savladali ekipu Fenix Basket rezultatom 71:35 i do sada su neporaženi u prvenstvu sa ostvarene tri ubjedljive pobjede i zbog nešto lošije koš razlike u odnosu na ostale neporažene ekipe  zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli, dok su protivnici u nedeljnoj utakmici trenutno devetoplasirana ekipa  sa skorom od jedne pobjede i dva poraza. Predpioniri Radnika, isto kao i pioniri Plusa svoj meče protiv Budućnosti nisu odigrali prethodnog vikenda.

Utakmice V kola igraju se u nedelju, 10. novembra, i to po sledećem raspored:

PREDPIONIRI 9:30 – Dvorana osnovne škole Dvorovi

PIONRI 13:00 – Sportski centar Plus Bijeljina

Utakmice sudi sudijski par: Mile Vujadinović i Emilija Aljilji, delegat Stevo Todorović.

Pored ovih prvenstvenih utakmica, u nedelju u Bijeljini biće odigrane i dvije prijateljske utakmica između OKK Plus i Lavova u konkurenciji kadeta i mini basket selekcija.

SREĆNO LAVOVI!