PRIJEM U GRADSKOJ VIJEĆNICI ZA ZLATNE KADETKINJE

Povodom osvajanja šampionske titule u Prvenstvu Bosne i Hercegovine za kadetkinje u gradskoj Vijećnici u Brčkom organizovan je prijem za naše zlatne Lavice. 

Glavni koordinator Vlade Brčko distrikta BiH gospodin Željko Antić, u utorak 5. oktobra, u zgradi Vijećnice upriličio je prijem za našu žensku kadetsku selekciju.

Povod prijema je osvojena titula šampiona BiH za sezonu 2020-2021, kao i do sada ostvareni rezultati i uspjesi KK Lavovi.

Vlada Brčko distrikta BiH će nastaviti podržavati sportske klubove koji žele ozbiljno da rade i koji postižu vrhunske sportske rezultate, a KK Lavovi svakako spada u tu grupu”, rekao je gospodin Antić.

U ime kluba Vladi Brčko distrikta BiH koja je i generalni pokrovitelj KK Lavovi i lično gospodinu Antiću, zahvalio se predsjednik Lavova Boško Vukadinović istakavši: Obaveza svih nas u klubu je da nastavimo sa dobrim radom i postizanjem jednako takvih rezultata. Za nama je najuspješnija klupska sezona od osnivanja, a pred nama sezona prepuna izazova u društvu najboljih klubova u Bosni i Hercegovini, i kao takvi želimo da uz dobre rezultate i naš grad predstavimo na najbolji mogući način”. 

Generalni pokrovitelj KK Lavovi:

Vlada Brčko distrikta BiH

Srebrni sponzor KK Lavovi:

Fitness centar Boomerang Brčko

Bronzani sponzor KK Lavovi:

Etno restoran Marco Polo Brčko

Restoran Marco Polo Brčko

Prijatelji KK Lavovi:

Deluxe-CC

Frizerski studio Maja Brčko

Kompanija Vitinka

Željo Commerce doo Brčko

Sava komerc doo Brčko