POLUFINALNI TURNIR ZA KADETKINJE: RASPORED I SATNICA UTAKMICA

Polufinalni turnir Prvenstva Republike Srpske u konkurenciji kadetkinja biće održan u nedelju u Banja Luci. 

Dvorana “Obilićevo” Banja Luka

Kalendarom takmičenja Košarkaškog saveza Republike Srpske (KSRS) polufinalni turnir Prvenstva Republike Srpske za kadetkinje trebao je biti održan u subotu, 30. aprila i nedelju, 1. maja 2022. godine.

Odustajanjem ekipe “Leotar 03” iz Trebinja od nastupa, došlo je do izmjene rasporeda i satnice utakmica na istom, tako da će sve utakmice polufinalnog turnira biti odigrane u nedelju, 1. maja 2022. godine u banjalučkoj dvorani “Obilićevo”.

Polufinalni turnir igra se po jednostrukom bod sistemu (svako sa svakim), a dvije najbolje ekipe plasiraće se na Finalni turnir Prvenstva Republike Srpske.

Prve će na teren istrčati kadetkinje domaćih Orlova i Igmana iz Istočnog Sarajeva od 12:30h. Nakon toga, od 15:30h slijedi duel naših Lavica protiv Igmana, da bi u posljednjem susretu na turniru, sa početkom u 18:30h, naše Lavice snage odmjerile protiv domaće ekipe Orlova.

Učešće na Finalnom turniru Prvenstva Republike Srpske za kadetkinje već su osigurale dvije banjalučke ekipe, Mladi Krajišnik i Feniks.

Raspored i satnica utakmica polufinalnog turnira u Banja Luci:

Igman – Orlovi 12:30h

LAVOVI – Igman 15:30h

Orlovi – LAVOVI 18:30h

SREĆNO LAVICE!