WABA LIGA: LAVICE SUTRA PUTUJU U PODGORICU

Košarkašice Lavova sutra u jutarnjim satima putuju u Podgoricu gdje ih u srijedu (18.00 časova Bemax Arena) očekuje meč 1.kola WABA Superlige protiv domaćina i predstavnika Crne Gore u ovom takmičenju ekipe Budućnost Bemax.

KK Lavovi Brčko

Lavice su pobjedom u Banja Luci u okviru 10. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine otvorile novu kalendarsku godinu, a za utakmicu protiv Podgoričanki trener Bližnjaković može da računa na sve košarkašice. Pored činjenice da su košarkašice Budućnosti Bemax aktuelne vicešampionke WABA lige, u svojim vitrinama imaju i 14 pehara državnog prvaka, 13 pehara osvajača državnog Kupa i 3 pehara osvajača WABA lige (2016. 2018. i 2020.)

Trener Aleksandar Bližnjaković pred put u Podgoricu kaže:

Očekuje nas jedna teška utakmica protiv izuzetno kvalitetnog i ozbiljnog protivnika. Period iza nas smo iskoristili za kraći odmor i da radimo na ispravljanju stvari koje smo uočili kao nedostatke u toku dosadašnjeg dijela sezone. Od ekipe očekujem i tražim da daju sve od sebe, odnosno svoj maksimum u datom momentu”.

Nakon utakmice u Podgorici, naše Lavice očekuje utakmica 11. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine protiv ekipe Kozare iz Gradiške. Ta utakmica je na rasporedu u nedelju, 15. januara sa početkom u 17:00 časova u dvorani Tehničke škole u Brčkom, a tri dana nakon toga, tačnije u srijedu 18. januara na istom mjestu slijedi duel 2. kola WABA Superlige protiv predstavnika Bugarske, ekipe Montane.

SREĆNO LAVICE!