SEZONSKE ULAZNICE U PRODAJI DO KRAJA SEPTEMBRA

Sezonske karte KK Lavovi Brčko za takmičarsku sezonu 2023-2024 nalaze se u prodaje do kraja septembra.

 Sezonske karte KK Lavovi Brčko 2023-2024

Sezona 2023-2024 za KK Lavovi Brčko startuje 1. oktobra, utakmicom prvog kola WABA lige kada će u dvorani Tehničke škole u Brčkom gostovati predstavnik Austrije u ovom takmičenju, ekipe Ubi Graz.

Šampionat Bosne i Hercegovine u kome su Lavice prethodne sezone osvojile treće mjesto, počinje šest dana kasnije, tačnije 7. oktobra ove godine.

Jedna od aktivnosti koja predstoji početku takmičarske sezone, jeste prodaja sezonskih karata za sve utakmice u kojima će KK Lavovi Brčko biti domaćin tokom sezone 2023-2024 u WABA ligi, Prvenstvu Bosne i Hercegovine, Kupu Bosne i Hercegovine i Kupu Republike Srpske.

Prodaja sezonskih karta počela je 26. juna i do sada je veliki broj navijača kupovinom istih osigurao svoje mjesto na tribinama u sezoni pred nama.

Svi oni koji to do sada nisu učinili, svoju sezonsku kartu mogu kupiti do 29. septembra. Nakon toga, u prodaji će se nalaziti isključivo dnevne ulaznice za svaku narednu utakmicu u svim takmičenjima u kojima KK Lavovi Brčko bude domaćin.

Sezonske karte KK Lavovi Brčko 2023-2024

Cijena sezonskih karata iznosi 100,00 KM, a prodaja se vrši svakog radnog dana od 9:00 do 15:00 časova u prostorijama KK Lavovi, u tržnom centru Sloboprom S, Bulevar mira br. 5 Brčko. Dodatne informacije u vezi sezonskih karata svi zainteresovani mogu dobiti upitom na mail: klub@kklavovibrcko.com ili na broj telefona +387 66 162 061.

Ulaz na sve utakmice seniorske selekcije u kojima će KK Lavovi Brčko biti domaćin, biće moguć samo uz sezonsku ili dnevnu kartu. Broj dnevnih ulaznica za svaku domaću utakmicu biće ograničen u zavisnosti od broja vlasnika sezonskih ulaznica do početka nove sezone.

Svaki kupac sezonske karte treba da ima na umu da njenom kupovinom osigurava svoje mjesto na tribinama tokom čitave sezone, zatim direktno pomaže u funkcionisanju kluba i svih takmičarskih selekcija KK Lavovi, to je njegov nemjerljiv doprinos. Takođe, jako bitna činjenica je da je cijena sezonske karte mnogo povoljnija od zbirne cijene dnevnih karata za sve domaće utakmice KK Lavovi Brčko u sezoni 2023-2024.

Košarkaški klub Lavovi će u sezoni 2023-2024 odigrati preko 25 utakmica kao domaćin u četiri takmičenja, a sve nas zajedno očekuje još jedna uzbudljiva takmičarska sezona. Vaša podrška koju dajete klubu na ovaj način ga čini boljim, jačim i uspješnijim! Budite direktan učesnik uspjeha KK Lavovi i nabavite na vrijeme svoju sezonsku kartu.