POBJEDA LAVICA U PRVOM PRIPREMNOM MEČU

Košarkašice KK Lavovi ostvarile su pobjedu u prvom pripremnom meču pred početak nove sezone. Lavice su danas u dvorani Tehničke škole u Brčkom savladale ekipu Brod na Savi iz Slavonskog Broda rezultatom 69:55.

Seriju kontrolnih mečeva pred početak takmičarske sezone 2023-2024 košarkašice KK Lavovi otvorile su dobrom igrom i ubjedljivom pobjedom nad gošćama iz Slavonskog Broda.

Pet mjeseci je prošlo od posljednje utakmice naših Lavica pred domaćom publikom, koja je i danas došla u velikom broju da podrži nekompletnu ekipu Lavova na parketu Tehničke škole u Brčkom.Lavice su se kao i svaki put do sada odužile dobrom igrom od samog starta meča, a već nakon deset minuta igre rezultatska prednost bila je dvocifrena (20:10). Nastavile su Lavice sa dobrom igrom i tokom druge četvrtine. Zahvaljujući prije svega dobroj igri u odbrani dolaze do prednosti od 15 poena razlike (32:17). Tokom drugom poluvremena gošće u par navrata uspjevaju da smanje rezultatski zaostatak na pet poena, ali više od toga nisu mogle. Na kraju sigurna, ubjedljiva i više nego zaslužena pobjeda naših Lavica u prvom pripremnom meču.

Lavovi Brčko – BNS Slavonski Brod 69:55 (20:10, 12:13, 17:13, 20:19)

KK Lavovi: Iva Karišik 17, Mirela Halilović 20, Sara Đokić 13, Tamara Šarenac 4, Valentina Došić 12, Adna Merdanović 3, Anđela Bekić, Jelena Đurić, Andrea Miranović i Isidora Vidović.

Naredni pripremni meč naše Lavice igraju već u srijedu 20. septembra protiv istog protivnika. Ovaj meč biće odigran u sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu sa početkom u 16:00 časova.