JUNIORI ZABILJEŽILI DVA PORAZA U PRIJATELJSKIM UTAKMICAMA

U nedelju, 07. februara, juniorska selekcija zabilježila je dva poraza u prijateljskim utakmicama u Bijeljini i Ugljeviku.

U utakmici protiv vršnjaka iz KK „Fenix Basket“ iz Bijeljine odigranoj u sali osnovne škole „Vuk Karadžić“ naša juniorska selekcija zabilježila je poraz u neizvjesnoj završnici rezultatom 60:58 po četvrtinama 18:16, 18:8, 9:20 i 15:14. U veoma dobroj košarkašoj predstavi dvije podjednake ekipe viđeno je mnoštvo lijepih poteza i akcija oba tima, zalaganja i borbenosti. Na kraju pobjeda domaće ekipe kojoj i ovom prilikom čestitamo.

U drugoj utakmici odigranoj u nedelju, juniori su gostovali u Ugljeviku protiv ekipe „Rudar“ i ostvarili još jedan poraz u jako neizvjesnoj završnici rezultatom 69:67 po četvrtinama 16:14, 14:15, 21:18 i 18:20. U odličnoj košarkaškoj predstavi sa dosta atraktivnih poteza, mnoštvom preokreta i 6
postignutih trojki naše ekipe viđena je požrtvovanost i velika želja za pobjedom obe ekipe. Tokom čitavog meča ekipe su se smjenjivale u vođstvu, a najveća prednost naše ekipe iznosila je 8 poena, dok je domaćin u jednom trenutku imao i dvocifrenu prednost. Čestitke domaćoj ekipi na pobjedi.

Zahvaljujemo se ekipama „Fenix Basket“ i „Rudar“ na gostoprimstvu, fer i sportskom nadmetanju.