DVA BODA ZA KADETE U ŠEKOVIĆIMA

Danas je u sportskoj dvorani u Šekovićima naša kadetska selekcija odigrala zaostalu utakmicu III kola PKO lige protiv ekipe OKK Olimp.

Prva četvrtina je protekla u ravnopravnoj igri na obe strane terena ali domaća ekipe sa tri precizna šuta za tri poena završava prvi period igre sa prednošću od 8 poena razlike. Najraspoloženiji u našoj ekipi tokom prve četvrtine bio je Vasilije Ilić sa 9 postignutih  poena. Tokom druge četvrtine viđena je dostva kvalitetna igra u napadu i jedne i druge ekipe, ali rezultatsku prevagu u ovoj četvrtini na našu stranu donosi prije sve na ovom veču izuzetno raspoloženi Dragoljub Maksić sa 13 postignutih poena.

Treća četvrtina protekla je u potpunoj dominaciji naše ekipe što je i rezultiralo u jednom momentu i najveću prednost naše ekipe na ovoj utakmici od plus 12 (70:58). Raznovrsnom igrom u napadu i dosta dobrom igrom u odbrani uspjeli smo ovu četvrtinu dobiti sa devet poena razlike (32:23). Neshvatljivo lošom igrom u odbrani tokom većeg toka četvrte četvrtine uz dosta promašenih otvorenih šuteva više od časnog poraza u ovom meču nismo mogli.

Olimp – LAVOVI 95:91

Za našu ekipu na ovom meču nastupili su:

Rastko Crnić 9, Haris Muradbegović 15, Svetozar Zarić, Alem Muminović 2, Đorđe Ilić, Predrag Ilić, Dragoljub Maksić 39, Vasilije Ilić 24, Enes Jašarević i Nedeljko Trifković 2.

I pored poraza u ovom meču, naša ekipa je upisala nova 2 boda, zbog činjenice da se ekipa Olimpa takmiči van konkurencije. Nakon četiri odigrane utakmice imamo skor 2-2. Naredni meč naša kadetska selekcija igra u subotu 18. juna u Zvorniku protiv ekipe Drine.