POBJEDE PIONIRA I PIONIRKI U LOPARAMA

Danas su u sportskoj dvorani srednjoškolskog centra Vuk Karadžić u Loparama odigrane dvije utakmice u okviru V kola PKO lige protiv ekipe KK Rudar Lopare.

U prvoj utakmici dana na teren je izašla pionirska selekcija koja je ostvarila jako ubjedljivu pobjedu. Od samog starta utakmice bilo je jasno da naši momci žele pobjedu i prekid niza od tri uastopna poraza na startu lige. Na krilima izuzetno raspoloženog kapitena Vuka Jovanovića (10 poena u prvoj četvrtini) naši momci su već na kraju prve četvrtine imali dvocifrenu prednost 15:03. Sigurnom igrom u odbrani, kontrolom skoka u odbrani gdje su prednjačili Adnan Karamujić i Mihajlo Samac i raznovrsnim rješenjima u napadu gdje se posebno istakao David Cetić sa serijom od 6 uzastopnih poena, naša ekipa je do odlaska na poluvrijeme prednost još više uvećala (26:11). Treća četvrtina, takođe je protekla u dominaciji naše ekipe na obe strane terena uz nastavak košgeterske serije Jovanovića (9 poena od čega jedna trica) kao i sigurne igre u odbrani čitave ekipe u prilog čemu govore samo 2 primljena poena tokom ovog perioda igre, kao i tokom četvrte četrtine kad je prednost naše ekipe konstantno rasla za konačnih 51:17.

Odlična igra naše ekipe i što je najbitnije podjednaka minutaža za sve dječake. Pionirska selkecija sada ima skori  1-3, a u VI kolu gostuje ekipi Drine u Zvorniku, što će ujedno biti u posljednja utakmica prvog dijela ovogodišnje sezone.

OKK Lopare Rudar – LAVOVI 17:51

(03:15, 08:11, 02:13, 04:12)

Za našu ekipu na ovom meču nastupili su:

Vuk Jovanović 22, Nikolaj Cetić 2, Sergej Subotić, Rastko Benović, Adnan Karamujić 6, Petar Stevanović, Jovan Tomić 1, Miloš Miluša, Mihajlo Samac 8, David Cetić 8, Mihajlo Lakić 2 i Marko Šešlija 2

U drugoj utakmici dana naše pionirke su odigrale svoju prvu prvenstvenu utakmicu ove sezone i ostvarile izuzetno bitnu pobjedu.

pobjede-pionira-i-pionirki-u-loparama-2

Sigurnom igrom u odbrani i realizacijom kontranapada u čemu je prednjačila kapiten Milica Đokić, od samog starta utakmice naša ekipa je bila u prednosti koju je do kraja utakmice konstantno uvećavala za konačnih 22:08 i prva 2 boda u okviru lige PKO za ovu sezonu.

OKK Lopare Rudar – LAVOVI 08:22

Za našu ekipu na ovom meču nastupile su:

Milica Đokić 10, Irena Mitrović 2, Jelena Trivić, Nikolina Đokić, Nataša Maksimović 2, Ana Oparnica 6 i Ana Đokić 2.

Čestitke našim djevojčicama i dječacima na ostvarenim pobjedama, kao i domaćoj ekipi na fer i sportskom nadmetanju.