TRI POBJEDE I DVA PORAZA U BIJELJINI

Naša pionirska, kadetska i juniorska selekcija danas su u Bijeljini odigrale prvenstvene utakmice u okviru X kola PKO lige protiv ekipe KK “Bijeljina plus”. Kadetska i juniorska selekcija doživjele su poraze, dok su pioniri uspjeli da zabilježe jako bitnu pobjedu protiv izuzetno kvalitetne ekipe domaćina. Pored toga, prijateljske utakmice odigrali su predpioniri i pionirke protiv svojih vršnjak iz KK “Bijeljina plus” i zabilježili dvije jako ubjedljive pobjede.

Prvi na teren su izašli predpioniri, koji su nas već navikli na pobjede i na domaćem i na gostujućem terenu. Ovog puta u Bijeljini su ostvarili jednu od najubjedljivijih pobjeda i to rezultatom 52:12. Sjajnom igrom prije svega u odbrani i sigurnom realizacijom u napadu naši najmlađi Lavovi ostvarili su više nego zasluženu pobjedu. Nova prilika za dokazivanje naše predpionire očekuje narednog vikenda kada nam u goste dolazi ekipa Rudara iz Ugljevika.

Za našu ekipu nastupili su: Vuk Jovanović, Sergej Subotić, Marko Šešlija, Nikolaj Cetić, Petar Stevanović, Mihajlo Lukić, Edah Demirović, Edhem Demirović, Arijan Maskaljević, Nikola Lajić, Rastko Blažanović, Milica Đokić, Ana Bjeljac, Irena Mitrović, Boris Spasojević, Rasto Benović, David Stević, Bojan Topalović i Filip Petrović.

BRAVO LAVOVI!

tri-pobjede-dva-poraza-u-bijeljini-predpioniri

U drugoj utakmici dana naše pionirke su odigrale fantastičnu utakmicu i na krilima kapitena Milice Đokić uspjele da ostvare do sada  najubjedljiviju pobjedu rezultatom 57:10. Izuzetno kvalitetnom igrom u odbrani i raznovrsnom igrom u napadu uz fantastičnu borbenost tokom čitavog meča pobjeda ni u jednom momentu nije dolazila u pitanje.

Za našu ekipu nastupile su: Milica Đokić, Adna Okić, Nataša Maksimović, Sara Đokić, Ana Đokić, Irena Mitrović, Ana Bjeljac, Nikolina Đokić, Ana Božanović i Katarina Stanišić i Jelena Trivić.

BRAVO LAVICE!

tri-pobjede-dva-poraza-u-bijeljini-pionirke

U izuzetno kvalitetnoj i neizvjesnoj utakmici naši pioniri su na krilima izuzetno raspoloženog Sanjina Sejdina (45 poena) i odličnu partiju kompletne ekipe i u odbrani i u napadu  uspjeli da ostvare drugu pobjedu ove sezone rezultatom 73:70 (15:15, 09:19, 30:19, 16:20).

Za našu ekipu nastupili su: Adnan Karamujić, Vuk Jovanović, Mihajlo Lakić, Sanjin Sejdin, David Cetić, Marko Šešlija, Danijel Nedić, Aleksandar Đurđić i Stefan Petrović.

Pionirska selekcija sa skorom dvije pobjede i četiri poraza zauzima mjesto u sredini tabele, a u narednom kolu u goste nam dolazi ekipa Rudara iz Ugljevika.

tri-pobjede-dva-poraza-u-bijeljini-pioniri

Kadetska selekcija je doživjela izuzetno težak poraz u Bijeljini rezultatom 83:19. Uz jako lošu igru u odbrani i napadu i kvalitetnu i u ovom meču šuterski raspoloženu ekipu domaćina naša kadetska selekcija i nije zaslužila bolji rezultat. Četvrti poraz uz dvije pobjede i osam osvojenih poena, dovoljno za mjesto u sredini tabele za naše kadete i nakon ovog kola.

Narednog vikenda u goste nam dolazi ekipa Rudara iz Ugljevika.

tri-pobjede-dva-poraza-u-bijeljini-kadeti

U poslednjoj utakmici dana juniori su zabilježili ubjedljiv poraz rezultatom 58:38. Naši momci su tokom prvog poluvremena koliko toliko držali priključak sa domaćom ekipom. Presudna za rezultat ove utakmice bila je treća četvrtina koju je domaća ekipa dobila rezultatom 20:9 i na taj način stekla prednost koju naša ekipa do kraja utakmice nije mogla stići.

tri-pobjede-dva-poraza-u-bijeljini-juniori