DVIJE POBJEDE PROTIV LOPARA

Danas su naši pioniri i pionirke odigrali prvenstvene utakmice u okviru XVI kola PKO lige protiv ekipe KK Lopare.

Prvi na teren su izašli pioniri koji su odigrali fantastičnu utakmicu i došli do sasvim zaslužene pobjede rezultatom 52:24 po četvrtinama (16:4, 14:3, 10:4 i 12:13). Iako oslabljeni neigranjem kapitena Vuka Jovanovića naši momci su od samog starta imali rezultatsku prednost na svojoj strani prije svega zbog dobre odbrane kompletne ekipe, dok se u napadu istakao izuzetno raspoloženi Adnan Karamujić sa ukupno 37 poena.  Ovo je bila četvrta vezana pobjeda pionira koji sa skorom 5 pobjeda i 5 poraza nakon ovog kola ostaju na drugom mjestu pionirske lige. U okviru XVII kola, narednog vikenda ugostićemo ekipu Drine iz Zvornika.

Za našu ekipu u ovom meču nastupili su: Sergej Subotić 6, Petar Stevanović 2, Nikolaj Cetić, Adnan Karamujić 37, Mahir Karahmetović 4, David Cetić 3, Danijel Nedić, Aleksandar Đurđić, Miloš Miluša, Marko Šešlija, Mihajlo Lakić i Bojan Karać.

Iako oslabljene neigranjem Nataše Maksimović, Katarine Stanišić i Jelene Trivić pionirke su lakše nego što se očekivalo stigle do pobjede protiv svojih vršnjakinja iz Lopara. Kao i pioniri i naše Lavice su od samog starta rezultatsku prednost držale na svojoj strani prije svega zahvaljujući dobroj odbrani kompletne ekipe za konačnih 25:12. Najefikasnije u našoj ekipi bila je kapiten Milica Đokić sa devet postignutih poena.

Za našu ekipu na ovom meču nastupile su: Milica Đokić 9, Sara Đokić, Irena Mitrović 3, Adna Okić 7, Ana Đokić 2, Ana Oparnica 2, Alejna Redžović i Nikolina Đokić 2.


BRAVO LAVOVI! BRAVO LAVICE!

ČESTITKE!!!