ODRŽAN II MINI BASKET FESTIVAL

U organizaciji KK Fenix Basketa iz Bijeljine, a povodom četvrtog rođendana kluba, danas je održan II MINI BASKET FESTIVAL.

Na Festivalu je nastupilo deset košarkaških klubova iz regiona, uz učešće preko 400 djevojčica i dječaka uzrasta od 7 do 10 godina koji su se takmičili na tri mini basket terena.

Lavovi su ove godine nastupili sa selekcijom djevojčica i dječaka rođenih 2007. godine. U sportskoj dvorani Gimnazije “Filip Višnjić” u Bijeljini naši dječaci i djevojčice odmjerili su snage protiv vršnjaka iz Zvornik Basketa, Rudara 2015 i Vlasenice.

Predvođeni trenerom Aleksandrom Bližnjakovićem Lavove su danas u Bijeljini na maestralan način predstavljali: Nikola Lajić, Sara Đokić, Mia Cvijanović, Sergej Đurica, Milica Gavrić, Anđela Tomić, Ana Bjeljac, Miloš Vuković, Bojan Topalović, Mihajlo Lukić, Gavrilo Jurošević, Uroš Manasijević, Katarina Pudić i Filip Petrović.

Druženje, igra, zabava, sreća i radost sve je to obilježilo ovaj vrhunski organizovan događaj koji će nadamo se prerasti u tradiciju.

Svi dječaci i djevojčice koji su danas bili u Bijeljini su pobjednici, a kao nagradu za to sve ekipe su dobile pehare u trajno vlasništvo.

Na kraju veliku zahvalnost dugujemo svim ekipama na fer i korektnoj igri, druženju, zabavi, novim prijateljstvima.

Takođe, zahvalnost organizatorima, našem bratskom klubu na pozivu za učešće.

Vidimo se i sledeće godine!