HUMANITARNI NBA 2K18 TURNIR

Košarkaški klub Lavovi Brčko, u nedelju, 26. novembra 2017. god. organizuje prvi HUMANITARNI E-SPORT TURNIR NBA 2K18 koji će biti održan u hotelu “Jelena” u Brčkom. 

Košarkaški klub “Lavovi” započeo je projekat “I MI SMO LAVOVI”  koji podrazumjeva uključivanje osoba koje iz bilo kojeg razloga imaju poteškoća s uključivanjem u društvene tokove, razvijanje njihovog samopouzdanja, motivacije i zdravog načina života. Sve to realizujemo kroz košarkaške treninge, kao i igraonice prilagođene motoričkim sposobnostima osoba sa poteškoćama u razvoju.

Kao nastavak aktivnosti u okviru projekta “I MI SMO LAVOVI”  Košarkaški klub Lavovi organizuje takmičenje u popularnoj košarkaškoj simulaciji NBA 2K18 na Sony PlayStation 4 konzolama, a najuspješniji imaće priliku osvojiti vrijedne nagrade prijatelja i pokrovitelja turnira od kojih je najvrijednija rezervisana za pobjednika turnira, a to je putovanje za dvije osobe u Grac sa Dinamik tursom.

Turnir će biti održan u nedelju, 26. novembra 2017. god. u hotelu “Jelena” u Brčkom, a prijavljivanje traje do petka, 24. novembra 2017. putem FACEBOOK stranice Košarkaškog kluba Lavovi ili na broj telefona: 065 753 723.

Kotizacija za učešće iznosi 10 KM, a sav prihod od kotizacija namjenjen je učenicima odjeljenja sa posebnim potrebama u Trećoj osnovnoj školi u Brčkom.

Ukoliko želite da sa voljenom osobom, prijateljima ili kolegama posjetite Grac sa njegovom prekrasnom starom jezgrom, umivenim trgovima, raskošnim građevinama, zanimljivim pasažima i prelijepo uređenim ulicama od kojih se izdvajaju Herengase i Hofgase, u kojima je šoping kraljevski, a poslastice carske, PRIJAVITE SE na HUMANITARNI E-SPORT TURNIR NBA 2K18 i odmjerite snage “jedan na jedan” u najpopularnijoj košarkaškoj simulaciji na Sony PlayStation 4 konzolama.

Takođe, pozivamo sve privredne subjekte, udruženja građana, političke subjekte, medije kao i javne ličnosti da se priključe i podrže ideju i vrijednost ovog projekta i daju svoj doprinos koji će mnogo značiti učenicima odjeljenja sa posebnim potreama u Trećoj osnovnoj školi Brčko.

BUDI LAV!